Şimdi Ara

2544 MHz AXP+9500pro 16046 3DMark2001 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya safir tamam police bu işi çok iyi biliyo. bende saygı duyuyom pm den kaç kere danıştım ama bukadar savunucusu olman biraz abes. adam zaten cevabını vermiş...
    herkese iyi çalışmalar...
  • iyi bir sebep ama sadece hız her şey demek değilki. bunun yanında gelen bir sürü teknolojik yenilik var. ve hepside amd platformuna göre daha iyi performans veriyorlar. ve bu işlemcilerin geleceği var. 2 ghz üstü işlemcilerde hız oyunlarda fazla performans farkı yaratmıyor. puan olarak fark var ama gözle görülür bir fark yok yani. ayrıca nf7 nerede 102$ a satılıyorki.
  • Deep computer da...Ve teknolojik yenilik olarak eğer chipsetleri kastediyorsanız zaten Nforce 2 yeterinde yeniliği destekliyor...İntel daha yeni sata ve agp 8x desteklerken Nforce 2 aylardır bu destekleri sunmaktaydı...Haa cpu da yenilik derseniz pek yenilik yok sadece 800 fsb o kadar...Teknolojik bir fark yok yenilerde şimdikilere göre...Ben yaklaşık 800 fsb kullandım, tam olarak 780 mhz fsb ve 220 fsb axp daha geri değil bence...
  • deep computerde 111$+kdv gözüküyor. siteyi güncellemedilermi acaba.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by dieselbull</i>
    <br />ya safir tamam police bu işi çok iyi biliyo. bende saygı duyuyom pm den kaç kere danıştım ama bukadar savunucusu olman biraz abes. adam zaten cevabını vermiş...
    herkese iyi çalışmalar...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Tanımasını bırak 2800 post atmış birine sen böyle bir öğüt verirsen millet sana bir tarafıyla güler,bunu söylememden daha mantıklı bir şey olabilirmi?Yada damdan düşer gibi gelip 15civarı post atıpta raconda resete meğil veren çalışmalar gözümüzden kaçıyormu sanıyorsun...asıl mantıksız olan bu?[bandt]
  • Arkadaşlar sinirlenmeyelim...
  • Hey Allahım ne iş bu ya..
    Her hafta böyle bi tip çıkıp ille bu konuyu açmak zorunda mı?
    Neyse büyütmeye gerek yok çiçeği burnunda Albayımız haklı
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by java</i>
    <br />ysroguz;
    İlke verilere göre p4 2.4c işlemciler 200 usd gibi rakamlara satılıyor/satılacak...Ama gelgelelim axp 1700+ 56 usd ve o/c ile p4 3,4 ayarına geliyor...Ben her 2 sinide denedim... Board olarak ise Abit NF7 102 usd lik fiyatıyla beni alın diyor...
    Tahmin et hangisi daha mantıklı...[?]
    Birinde sogutmak ıcın o kadar yuklenmıosun sadece bır kasa alıosun ama o/c yapılan işlemcide onu sogtmak ıcın p4. 2.4 e harcagın paranın 2 katını harcıosun ve ıcın rahat mı ? yanı ne bılm o/c sız hıc kasmayan p4 makına varken neden kendını rıske atasın? ben 20 saat online biriyim o/c li bi amd alsam eminim fazla dayanmaz.

• bana artık intel almak daha mantıklı gelmeye başladı. oc a güvenerekmi işlemci alacağız biz. 1700+ çok iyi bir işlemci ama oc yapılacaksa alınmalı. oc yapmak ne kadar mantıklı. bir yere kadar avantajlı olabilir ama fazlası zararda verebilir. birde amd artık şu pr olayını iyice abarttı. barton 3000+ nın gerçek saat hızı xp 2800+ dan düşük ve çoğu testte geride kalıyor. k7 serisi artık ömrünü doldurdu ve amd artık k8 serisi işlemcileri ile yarışmalı. intel 800 mhz e çıktı amd hala 333 mhz de. bu böyle devam ederse amd biter. intelin sene sonuna doğru 1200 mhz işlemcileri çıkaracağı söyleniyor
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ViruS</i>
    [brBirinde sogutmak ıcın o kadar yuklenmıosun sadece bır kasa alıosun ama o/c yapılan işlemcide onu sogtmak ıcın p4. 2.4 e harcagın paranın 2 katını harcıosun ve ıcın rahat mı ? yanı ne bılm o/c sız hıc kasmayan p4 makına varken neden kendını rıske atasın? ben 20 saat online biriyim o/c li bi amd alsam eminim fazla dayanmaz.

Dostum görüyormusun bilmiyorum ama ben her 2 platformu kullandım/kullanıyorum... Bir şeyi biliyoruz ki söylüyoruz dimi...[?]
    Ve emin ol AXP'ler içinde PIV ler içinde iyi bir HSF gerekli...AXP için extra bir işler çevirmene gerek yok...Ben son 6 ayda 6 değişik platform kullandım..Ve sadece cpu - board - ve hsf değiştirdim...Kasam ramlerim vs. hepsi hep aynı kaldı...Yani AXP extra bir masraf getirmedi...
    Bu da böyle biline...

• Yakında zaten bu konuda bir yazı yazacağım olmazsa... Eee tecrübe konuşuyor...
  • java bir an önce yazsan iyi olur arkadaşım. yakında p4 e geçebilirim yani. 2 platformuda kullanıyorum diyorsun hangisini önerirsin peki. ben zaten amd kullanıyorum şu anda ama 800 mhz işlemci ve 800mhz destekli anakartların performansı çok iyi. i875pe çipsetide mükemmel özellikleri ile geliyor. oc potansiyelide var. dual ddr400 ile amd yi silip süpürüyor adeta. hala amd mi diyorsun yani.
  • Ben fiyat/performans diyorum... Örnek rakamlar verirsek:
    800fsb cpu 200+kdv
    board 200+kdv
    Toplam 472 usd eder...Amaa AXP olursa
    1700+ 58+kdv
    NF7 105+kdv desek
    Toplam 192 usd eder...
    Fiyatlar yaklaşık olmakla beraber ülkemize daha ucuza 800 fsb cpu satılacağını sanmıyorum...

Arada 280 usd var...Chipset özelliklerini dersen o iş aynı gibi destekler vs...Cpu performansı dersen çoooook fark edebileceğin bir fark yok...
    Sen gene de ne alırsan al...
  • Selam;
    Kesinlikle amacim ukalalık degil ben sadece fikirlerimi paylasiyorum,soyluyorum.Isteyen dinler istemeyen dinlemez.
  • Wauw. Tebrikler..
  • yine amd aldıracaksınız arkadaşlar yapmayın yani. kanıma girdiniz valla. bal gibi teknolojik olarak amd geri kaldı artık. şu puanlarla aklımı çeliyorsunuz resmen yani.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Jincx</i>
    <br />http://service.futuremark.com/compare?2k1=6396339
    yeterlimi?
    Yeterli özverili yapınca testi sonuna kadar bak ne güzel olaylar ortaya çıkıyor

Bu arada tebrik ederim....sınırları zorlamışsın[clps][bandt]
  • http://service.futuremark.com/compare?2k1=6396549
    alin bi tane daha :)
    kizdim :p
  • Demek öyleyken böyle ha.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.