Şimdi Ara

2500k + MSI P67A-GD65 + Corsair 16GB 4X4 2400mhz + DeepCool Gammaxx S40

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 2500k + MSI P67A-GD65 + Corsair 16GB 4X4 2400mhz + DeepCool Gammaxx S40

Ram hariç diğer parçaların 10 yıllık ilk kullanıcısıyım, vatan bilgisayardan almıştım, kutuları bile duruyor.

İşlemci nerdeyse alındığından beri kule soğutucu ile kullanıldı, üniversiteye gidince kasayı yanımda götüremediğim için memlekette ara sıra kullanıldı. Son 3-4 yıldır 4.5ghz 1.35v OC ile kullandım 75c üzeri sıcaklık görmemiştir. Stok soğutucunun 1 ayak pini kırık.

Anakart zaten taş gibi, aramayacağınız kadar çok özelliği var. Bir kez kendi hatamdan dolayı Bios'u bozdum ve yeniden bios atılması için bir kez servispoint'e gitti.

Ramleri DH Forumdan aldım, kutusu yok. Anakart max 2133mhz desteklediği için 2133'te çalışıyorlar, xmp yada elle ayarlamanız lazım.

Deepcool soğutucu alt-orta seviye bir soğutucu, 4 ısı borusu var, 12 cm fan ama radyatör bloğu biraz küçük. bu işlemciye çok rahat yetiyor, fan hızı düşükken çok gürültüsüde yok.

Tek tek fiyatlar:

İşlemci Intel 2500k - x

Anakart MSI P67A-GD65 - x

Dominator Platinum 16GB - x

Deepcool Gammaxx S40 - x

Toplu x'e, kule soğutucusuz x'e bırakırım.

Fiyatlar pahalı vs. yorum atacaklar boş yere parmaklarını yormasınlar. 4 yıl önce arkadaşa bozulan lga1155 anakartının yerine h61 çipsetler bile çok pahalı diye yeni sistem dizmiştik. kendimde yıllardır 2700k, 3770k kovaladım ama olmadı. maalesef durum bu.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 99999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.