Şimdi Ara

2500K 5.2Ghz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
4.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Infernall

1.48de kullanıyodum 5300 mhz olarak,tam 48de kalmıyordu bir ayarı var biosda gerekirse voltaj veriyor mavi ekran almamak için,arada 1.49u görüyordu 1.5i görmedim hiç ama 1.49 bile zararlı.Yanlış hatırlamıyorsam 1.56 voltla 5.8i görmüştüm ama h100 bile soğutamıyor o anda

Bu arada digi+vrm ile çok uğraşmışsın onlara çok dokunmaya gerek yok,performansa etkisi olmuyor load line calibration full yükte işe yarıyor performansa etkisi yok ve çok ısıtıyor işlemciyi 5 10 derece fark ediyor.O ayarları düşürsen daha iyi sonuç çıkar ortaya

Senin işlemci benimkinden daha iyi .Ben en fazla 5.6ghz yi gördüm oda masaüstünde sadece süper pi testi yapabilidim hemen kapadım.digi+vrm dokunmam gerek cünkü stabilite saglıyorum onla.Senin işlemci çok iyimiş ondan sende dokunmaya gerek bile kalmamış.

• Hem içten hem dıştanmı fan taktınız h100 e ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Hem içten hem dıştanmı fan taktınız h100 e ?

Evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Custom su sogutma filan olsa neyse diyecegim adam water chiller kullanmış

2500K 5.2Ghz

Böyle bir sistem yap öyle gaza gel

bu sistemi araştırdm. peder alarko carrier teknik servisi ve çevremizde klima + buzdolabı cart curt ustaları çok. danıştım ve denedim. litik nitrojenden daha stabil bir sistem olur ama gürültüden durulmaz ve r 404 gazı soğutmak için geniş bir petek lazım yani işin özü çok masraflı ha al git bi dondurucu al küçük onun içine monte et daha az masraflı olur :D benim hayalim buydu 1-2 sene önce denedim stabil ama pahalı ve gürültülü. onun yerine mini dondurucu (minibar değil) alıp sistemi içine monte etmek vardı halada var

• Testler ve inceleme için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

Testler ve inceleme için teşekkürler.

Birşey degil abi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz belleklerin timing i ile oynanabilir. Aida bellek testinde daha iyi sonuçlar alınabilir.
  • Güzel bir rehber. Sizin işlemci Costa Rica üretimi olmalı. Ben 2500k işlemcimi 1 yıldır 5GHz 1.50v'de kullanıyorum(PLL 2.020, VTT 1.200). Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Tabi boştayken 1.20v ile çalışıyor. Bence bu fazla voltaj zararlı olayı abartılıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

Güzel bir rehber. Sizin işlemci Costa Rica üretimi olmalı. Ben 2500k işlemcimi 1 yıldır 5GHz 1.50v'de kullanıyorum(PLL 2.020, VTT 1.200). Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Tabi boştayken 1.20v ile çalışıyor. Bence bu fazla voltaj zararlı olayı abartılıyor..

1.5 V zararlı derken, işlemciye çok etki etmez yeterli soğutma varsa, fakat LLC v.s yüksek ise fazlar sürekli işlemciyi sabit hızda tutmak için kıvranacaktır.

4.5-7 GHz en üst limit olmalı diye düşünüyorum, daha üstü gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

Güzel bir rehber. Sizin işlemci Costa Rica üretimi olmalı. Ben 2500k işlemcimi 1 yıldır 5GHz 1.50v'de kullanıyorum(PLL 2.020, VTT 1.200). Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Tabi boştayken 1.20v ile çalışıyor. Bence bu fazla voltaj zararlı olayı abartılıyor..

Teşekkürler. İşlemci üstünde malay yazıyor.Günlük 1.016volt ile 3400mhzde kullanıyorum bu hızda bile çok hızlı işlemci.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Biraz belleklerin timing i ile oynanabilir. Aida bellek testinde daha iyi sonuçlar alınabilir.

Belleklerin ayarları ile oynasam biraz daha fark eder evt ama fazla kurcalamadım.
  • Güzel konu inceleme ve bilgiler için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

Güzel konu inceleme ve bilgiler için teşekkürler.

Birşey değil
  • güzel inceleme baya uğraşmışın eline sağlık
    bende böyle birşey yapmıştım h80 i söküp
     2500K 5.2Ghz

2500K 5.2Ghz

2500K 5.2Ghz

2500K 5.2Ghz

2500K 5.2Ghz

2500K 5.2Ghz

2500K 5.2Ghz

2500K 5.2Ghz

2500K 5.2Ghz

2500K 5.2Ghz

2500K 5.2Ghz

2500K 5.2Ghz

2500K 5.2Ghz

2500K 5.2Ghz

2500K 5.2Ghz

2500K 5.2Ghz

2500K 5.2Ghz

2500K 5.2Ghz

• quote:

Orijinalden alıntı: alialtin

güzel inceleme baya uğraşmışın eline sağlık

Teşekkürler,seninde eline sağlık , çok fark oldumu sıcaklıklarda?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alialtin

güzel inceleme baya uğraşmışın eline sağlık

Teşekkürler,seninde eline sağlık , çok fark oldumu sıcaklıklarda?

evet baya fark oldu söyle söylim stok fan 70 dereceyi geçiyordu corsair h80 65 derece civarıydı benim yaptığım ise 45-50 derece geçmiyor üstelik işlemci amd955be en çok ısınan cpu lardan biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alialtin -- 4 Aralık 2012; 20:25:56 >
  •  2500K 5.2Ghz
     2500K 5.2Ghz

• 1.6 da çalışıyor işlemci

ben de bir deneme yaptım 4 e çektim işlemciyi 30 küsür derecede çalışıyordu. geri default ayarlara aldım ama işlemci 3.5-3.6-3.7 arasında gidip geliyor. turb var mıydı bu işlemcide
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

1.6 da çalışıyor işlemci

ben de bir deneme yaptım 4 e çektim işlemciyi 30 küsür derecede çalışıyordu. geri default ayarlara aldım ama işlemci 3.5-3.6-3.7 arasında gidip geliyor. turb var mıydı bu işlemcide

Turbo var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

1.6 da çalışıyor işlemci

Turbo var.

Ben de özelliklere baktım şimdi , varmış. daha önceden hiç 3.3 üzerine çıktığını farketmemiştim. o yüzden kafam karıştı

Masaüstünde sadece cpuz açıkken turbo hıza geçmesi normal mi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.