Şimdi Ara

2500 YTL civarı surround ses sistemi önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wescam
    Kürşat hocam arkalar için 9.6'ya gerek varmı sence ? Sonuçta detay sesleri duymaya yarıyor arka hoparlörler yanlışmıyım ?
    Bende çünkü sistem upgrade yapıcam. Önlere bende 9.6 düşünüyorum ama arkalarda bende kararsızım arkalara 8.4 güzel gider gibime geliyor.
    Saygılarımla.

Sadece filmlerdeki surround efektler için gereksiz olur tabii ki wescam. Hani müziği 5.1 dinlemek istersen belki biraz daha önem kazanır. Bir de wharf. 9.6'ların fiyatını, muadil markaların surround bookshelf fiyatları ile kıyasladığında kafa kafaya nerdeyse, bu sebeple rear olarak ta kullanılabilir fiyatı itibari ile.
    Bende de arkalarda 8.4 var. Fiyatları itibari ile çok iyiler. Yerli-yabancı herkes hemfikir zaten. Ancak farklı seri olduklarından bir kere görünüşleri pek uyum sağlamıyor, şahsen bu benim için önemli imiş, geç farkettim. Ses olarak zaten surroundlar için yeter de artar bile.
    Senin yerinde olsam 9.5 yaparım arkaları. Şahsen ben 8.4'leri stereo ampli ile kullanıp ileride rearları 9.5 yapmayı planlıyorum. Sen de bir değerlendir istersen.
    Selamlar...

• amfiyi netleştirdim

onxyo 674

denon avr2307

yamaha 661

hangisini ucuza bulursak bilen duyan varsa haber etsin fiyatları ben de araştırmadayım
  • Hocam pek te net olmamış gibi, karakteristiği farklı üç anfi yazmışsın

müzikte dersen seslerde daha yumuşak onkyo

sinema dersen sert yamaha yumuşak denon.

Sanırım sen müzik ağırlıklı kullanacaktın o zaman onkyo bulmaya çalış bence. Ama üstedların dediği gibi dinleme ve kulak zevki başkta gelir. Dinlemeden alınmaz.

saygılar.
  • ben kendime almayacağım bu kadar titizleniyorum ancak arkadaşın farkı algılayacağını bile sanmıyorum

benim zaten memnun olduğum bir amfim var imzamda göreceğiniz üzere
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadays
    yamaha 661

Hayırlı olsun
  • peki hdmi özelliklerini gözardı edersek

denon 3805 hakkındaki görüşleriniz ne olur bir yerden 1000 euroya buldum fiyat ve özellik nasıl
  • marantz 5001 i de 777 euroya buldum iyice kafam karıştı hiç dinlediğim avrler değil bunlar
  • quote:

peki hdmi özelliklerini gözardı edersek

Göz ardı etme derim. Yeni nesil ses formatlarını boşversen bile, en azından diğer bileşenleri AV receiver üzerinden tek hdmi kablo ile hdtv'ye aktarırsın; bu bile ekstra puan. Ben olsam 3805 ile aradaki fiyat farkına hd player alırım; o da cabası.
    Hoparlör setini de wharf dio 9 yaparsın, bu fiyata daha iyisi olmaz bence. Tabii bunlar benim naçizane görüşlerim, takdir senin...
  • kürşad kardeş madem amfimiz 661 acaba sait byede bulunur mu amfide de bir güzellik yapar mı veya en hesaplı 661 nerede
  • Senin için şimdi görüştüm Said bey'le,
    Peşin en son 1430 Ytl diyor 661'e.
    Abi İst.tesin zaten, verdiğim linktekini git gör, temizse sıkı pazarlıkla daha ucuza alırsın peşin.
    Hoparlör seti?
  • hangi link ben mi görmüyorum kürşat kardeş

pardon özelden yazmışsın o.k.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 26 Eylül 2007; 16:45:03 >
  • yahu iyi de arkadaş istanbulda değil ki gölcükte
  • quote:

yahu iyi de arkadaş istanbulda değil ki gölcükte

o zaman gölcükte bulunan src elektronikle irtibata geçin forumda bu kadar insan alışveriş yaptıgına göre piyasaya göre fiyatı biraz daha uygundur...
  • oruç başa vurmuş benim anlaşılan linkle sertaç karıştıydı şimdi düzeldi bakalım ya bu ürünü takip veya sertaçtan sıfır sağol kürşat
  • onkyo 674 buldum sıfır 1200 ytl benim samsung satan arkadaşın ortağı olduğu bir ses sistemleri mağazası daha varmış sağolsunlar biraz dost işi oldu ama iyi fiyat gibi geldi bana ne dersiniz tabii ellerinde wharf yok

hoparlör olarak ta şöyle bir şey önerdiler fikrinizi alayım dedim

klipsch rf-62 670 euro
    klipsch rc-52 246 euro
    klipsch rs-42 340 euro

fiyatlar yine biraz dost işi

ne dersiniz onkyo-klipsch birlikteliği nasıl olur sinema ve enstrümental türk ve batı müziği ağırlıklı kullanılacak hatta türkü dinlenecek

2000 dolara topyalamadık ama 2000 euroya topladık sistemi gibi
  • Arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama neden SONY STR-DA 1200 ES modelini düşünmüyorsunuz.

2 ayrı setupda kurdum çok başarılıydı.

Setup 1: Magnat Altea serisi ile

Setup 2 : Definitive Pro Cinema 200 + Pro sub 100 serisi ile.

Ayrıca HDMI switcing var ve tüm görüntü kaynaklarını Component'e upconvert edebiliyor.

Onkyo ve Yamaha'dan eksiği yok fazlası var.

Ayrıca Auto Mic. CAL setup 'da süper çalışıyor.

Fiyatı da 970 YTL falan.
  • biraz daha stereo ağırlıklı bir avr düşünüyoruz sinema için olsaydı 1200 alternatif olabilirdi
  • quote:

biraz daha stereo ağırlıklı bir avr düşünüyoruz sinema için olsaydı 1200 alternatif olabilirdi

Stereo performansı söz konusu olduğunda bir AV receiver için, Marantz ve Nad alternatifleri de değerlendirilebilir sadays, ne dersin?
  • Bende aynı fikirdeyim.

quote:

Orjinalden alıntı: Hi-def-man

Arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama neden SONY STR-DA 1200 ES modelini düşünmüyorsunuz.

2 ayrı setupda kurdum çok başarılıydı.

Setup 1: Magnat Altea serisi ile

Setup 2 : Definitive Pro Cinema 200 + Pro sub 100 serisi ile.

Ayrıca HDMI switcing var ve tüm görüntü kaynaklarını Component'e upconvert edebiliyor.

Onkyo ve Yamaha'dan eksiği yok fazlası var.

Ayrıca Auto Mic. CAL setup 'da süper çalışıyor.

Fiyatı da 970 YTL falan.
  • Sony'nin Es serisi için Stereo performans sorunu diye bir şey söz konusu bile olamaz!

Özellikle de Es serisi Stereo performansındaki Başarısı ile ünlü olan bir modeldir. Kaldı ki burada diğer bahsedilen diğer A/V Receiverlerden çok daha iyi Stereo performansı olduğunu bizzat kendim biliyorum.

Saygılar...

quote:

biraz daha stereo ağırlıklı bir avr düşünüyoruz sinema için olsaydı 1200 alternatif olabilirdi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.