Şimdi Ara

2500 tl oyun bilgisayarı toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu işlerden fazla anlamazken gold dan pc toplattırdım 2 sene önce. uzamanlar fazla oyun meraklısı değildim. En fazla cs go oynardım şimdi arma 3 gibi fps oyunlarına kafayı sardım ama haliyle sistem yetersiz kaldı. ariyetten arma 3 ısrarla intel
    istiyor her neyse konuma dönelim ben bi kere pc yi bir şirkete toplattırarak hata yaptım ama sizlerin yardımıyla berki yeni pc yerine eskisi üzerinde bir kaç değişiklik yaparak kurtulabilirim. çok fazla fps beklemiyorum 40 fps sanırım yeterli olur aşağıda ki sisteme bakarak bana yardımcı olursanız sevinirim eğer her şey tırt sa yeni sistem değişecek ama öncelik olarak pc den birkaç parça değişsin lütfen yardımcı olun hangi parçaların değişmesi gerektiğini ve hangi parçaların gelmesi gerektiğini söylerseniz sevinirim

İŞLEMCİ : CPU AMD FX-8350 X8 4/4.2 GHZ 16MB AM+3

ANAKART : Gigabyte 970A-DS3P Amd 970 2000MHz(OC) DDR3 Soket AM3+ ATX Anakart

EKRAN KARTI : power color hd 6570

RAM : 8GB KINGSTON HYPERX DD3 1600 MHZ KHX16C1DB1B78 (2 ADET)

HD 1 TB SEAGATE 3.5 SATA 64 MB 6 Gb/s 7200 rpm

KASA : GIGABYTE GZ-X6 BPD-469
    şimdiden teşekkürler
    (yeni sistem gerekirse lütfen önerilerini intel olsun. (i5 gibi)

Dip not : LÜTFEN KINAMAK YERİNE YARDIMCI OLUN !!) HATA YAPTIĞIMI BİLİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre8569 -- 5 Şubat 2016; 2:50:48 >

• emre8569 E kullanıcısına yanıt
    Senin durumun biraz karışık. Skylake işlemci kullansak ramlerini kullanamıyacağız yada ramlerini düşük voltajda (1.35V) çalıştırman gerekecek.

Arma 3 için amd şansı yok mecbur intel i5 sistem kurulacak. Kasanda iyi değil.Bu sisteme en fazla kasayı elinde tutmak istiyorsan kasayı elinde tutarsın hdd ve ram elinde tutarsın geri kalanı 2.elde satıp diğer bütün parçaları yeniden dizmek lazım
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    @qaanx almam gereken parçaların hepsini bana atar mısın birde iyi bi mağazanın linkiyle atarsan sevirim tekrar pişman olmak istemiyorum.(2500 tl civarı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre8569

@qaanx almam gereken parçaların hepsini bana atar mısın birde iyi bi mağazanın linkiyle atarsan sevirim tekrar pişman olmak istemiyorum.(2500 tl civarı)

Ramlerin 8x2 gb mi ? Birde tam seri nosunu yazabilir misin ?

Ayrıyetten Skylake sistemmi kullanmak istiyorsun yoksa ramlerini kullanmak için Haswell sistemmi önereyim ?
    Bununla ilgili forumda biraz arama yaparsan 2500 tl ye daha bugün bi arkadaşa sistem topladık.
    evet 8 x2
  • SefaG kullanıcısına yanıt
    @SefaG reis iyi diyosunda ben mi yanlıs hesaplıyorum klavye monitör fln hepsi ztn var ama yine de 3500 fiyat çıkıyor :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Skylake hakkında açıkçası bi fikrim yok. ram lerin seri numarası: KHX16C1DB1B/8 TEK BİLDİĞİM EĞER YENİ SİSTEM GEREKİRSE İ5 İSTEDİĞİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre8569 -- 5 Şubat 2016; 16:00:06 >
    Benim imzadaki sisteme bak sinerjiden monitörü ssd yi cıkar 2550 falan yapar muhtemelen
  • 990FX serisi bir anakart alın,ekran kartını 380X yapın.Sisteme ssd koyun. Yeni nesil zen işlemci ve polaris ekran kartları çıkana kadar kullanın.Yeni nesile geçişte de sistemi satarsınız daha kalitelisini kurarsınız.Paranızı boşa harcamayın israf yapmayın sisteminiz gayet güçlü.
  • @dwTardisWoT peki oynadığım oyun arma 3 intel oyunu ben öle çok fps beklemiyorum 35 - 40 bile yeterli olacaktır. Eğer sizin dediğiniz işe yararsa fazladan kalan parayla kendime iyi bir fare, klavye ve kulaklık seti alabilirim. eğer senin dediğin parçalarla 40 üzeri fps alabilirsem o parçaları satın almak isterim. lütfen diğer arkadaşlarda bi baksın sizce olur mu fikirlerinizi almak istiyorum

1800 saat dayandım ama yeter 10 fps canımı sıkmaya basladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre8569 -- 5 Şubat 2016; 18:04:09 >
  • sadece ekran kartı alsan yeter, kasandaki güç kaynağı 12v'den 450w üstü veriyosa ( r9 380 öneririm )

işlemci biraz eski ama 3-4 sene daha yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 5 Şubat 2016; 18:13:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre8569

Skylake hakkında açıkçası bi fikrim yok. ram lerin seri numarası: KHX16C1DB1B/8 TEK BİLDİĞİM EĞER YENİ SİSTEM GEREKİRSE İ5 İSTEDİĞİM

Dostum bende Zen işlemcileri beklemen gerektiğini düşünüyorum. Bence bir ekran kartı desteği ve kasa+psu yada Psu desteği yapalım sisteme oynatması lazım Arma3 ' ü diye tahmin ediyorum yoksa çok masraf çıkacak;

http://www.sinerji.gen.tr/sapphire-r9-380-nitro-dual-x-oc-4gb-256bit-gddr5-pmu3720

Psu olarak 550W önericem ama fazla fiyat farkı yok 750W al almışken ;

http://www.sinerji.gen.tr/high-power-750w-80-bronze-56a12v-guc-kaynagi-pmu67219

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 5 Şubat 2016; 18:40:19 >

• 990FX msı mı yoksa asus mu ?
    gigabyte ve asus ikiside kalitelidir.hangisi ucuz ise onu alın.
  • Tamam beyler herkese yardımları için teşekkürler birkaç arkadasımız ekran kartını değiştirmemi tafsiye etmiş bende öyle yapıyım diyorum uygun fiyatlı asırıya kaçmadan ekran kartı önerirmisiniz linkleriyle beraber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre8569 -- 6 Şubat 2016; 2:45:58 >
  • msi gtx 960 Bu mu yoksa senin dediğin mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide bunlarda benim sistemime uyumsuzluk yapmaz dime

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.