Şimdi Ara

2500 TL Maaş İle 24 Yaşında Olmak ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
10
Favori
9.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aslıcıkcık

Bu yaptıklarınıza yasınıza verıorum orda zaten teklıf falan eden yok mecazı anlamda anlayan anlamıstır ayrıca kayserılıyım ve burda yasıorum cok mutluyum bunda dalga gececek ne var anlayamadım

biz de daha fazlasını beklemiyorduk zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Z3U5

Ben de yaklaşık aynı maaşla 13 aydır çalışıyorum ve 20 bine yakın biriktirdim.Şimdi bir araç almayı düşünüyorum sırf para çarçur olmasın diye 26-27 bin liralık araç alacam.Aracı alma sebebim daha sonra ev alırken elimde peşinatımın olması.Bu arada bundan sonrası için eğer olursa düğün masrafları için bir süre çalışıp daha sonra düğün dernek yapıp düğün ve araba parasıyla bir miktar kredi çekip ev almayı düşünüyorum.Sanırım 4-5 senede evin borcu biter.Tabi eşim de çalışırsa 2-3 senede biter fazla borca girmeyi semiyorum çünkü bir an önce bitmesi lazım..

Benımle evlenır mısın kaldımı bu devırde senın gıbı aklı basında genclık

bmw e66 7.30ld
    var o fakirin arabasini katlar biraz birikmisim var azicikda gonlumun birikmisini ustune koyup seni cennetime alayim istiyorum. ne diyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orijinalden alıntı: Z3U5

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Orijinalden alıntı: iOC

2000TL kazanıp bir senede 20.000TL biriktirmek için ayda 350TL harcamak lazım. Valla tebrik ettim arkadaşı. 11 ay olacak benimde, bir kuruş biriktiremedim daha...

Zeka seviyesi düşük insanlar para biriktirir dostum

Ne alakası varsa nerden biliyorsun karşındaki adamın durumunu, belki ailesine yardım ediyordur giderleri çoktur falan filen uzatılıp gider yorum yapmadan önce biraz düşünüpte yazmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay

Eşiniz çalışmıyorsa biraz zor olur o dediklerin.Tabi ki olamaz demiyorum ama biraz pintilik yapmak lazım.
    Bu arada:
    Gemi Makine Mühendisliğine özenen arkadaşlar olmuş gayet zor bir meslektir zaten zorluğuyla paralel ücret te artıyor.Kurulu bir düzenin yok ve sürekli denizdesin kimi zaman 1-2 hafta bile karada kalamadan tekrar gemiye dönenleri biliyorum. Zor iş bana kalırsa.

Çok doğru...
  • quote:

Orijinalden alıntı: e34

quote:

quote:

Ben de yaklaşık aynı maaşla 13 aydır çalışıyorum ve 20 bine yakın biriktirdim.Şimdi bir araç almayı düşünüyorum sırf para çarçur olmasın diye 26-27 bin liralık araç alacam.Aracı alma sebebim daha sonra ev alırken elimde peşinatımın olması.Bu arada bundan sonrası için eğer olursa düğün masrafları için bir süre çalışıp daha sonra düğün dernek yapıp düğün ve araba parasıyla bir miktar kredi çekip ev almayı düşünüyorum.Sanırım 4-5 senede evin borcu biter.Tabi eşim de çalışırsa 2-3 senede biter fazla borca girmeyi semiyorum çünkü bir an önce bitmesi lazım..

bmw e66 7.30ld
    var o fakirin arabasini katlar biraz birikmisim var azicikda gonlumun birikmisini ustune koyup seni cennetime alayim istiyorum. ne diyorsun?

Tsk ederım

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

Ev kredisi çek diyen akıllı genç yetmeler
    Tek başına isen, uygun fiyatlı bir kirada eve çıkarsın. Eğer işin ailenden uzakta ise...
    2-3yıl boyunca para biriktirip ilk önce orta karar bir araba alırsın. Yani güvenli, ayagını yerden kesecek, biraz ekonomik(LPG'li filan)...

Bu 2-3yıl boyunca da işten, çevrenden birileri ile tanışırsın. Bir kısmetin olursa da çeyiz için para biriktirirsin. Uygun bir zamanda evlenirsin. Zaten aileler o konuda yardımcı olur sana...

Ev tabi kira olacak. Sanki evler çok ucuz da ev kredi çek diyorlar... 3-5 yıl daha düzene sokana kadar kirada devam edersin. Düzenin oturunca eşin de maaş alıyorsa birazcık birikmiş ile ev kredisi çekersin. bu ev kredisi 10 yıl filan olur artık. 10yıl içindeki durumları göze alarak ona göre bi kredi çekersin yoksa ummadık bi anda para sıkıntın olur, kredi kartları birikir...

Ev en son alınacak şeydir... Ev almak kolay mı? adam gelmiş 40-50 yaşına hala ev alamamış... Ülkemizde evler pahalı...

İstanbulda ortalama bir daire almak ne kadar zor kimse bilmiyor sanırım ? Evi alırkende kimse dandik dündük eskimiş apartmandan daire almak istemez. İşine şehir merkezine ulaşıma yakın bir daire almak ister haklı olarak. Onunda büyük şehirlerde fiyatları ateş pahası. Eğer eşinizde çalışmıyorsa ek gelir, aileden kalan birşeyde yoksa üstüne üstelikte çocukda olucaksa çok çok zor ev almak.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan19o7

quote:

quote:

Gerçek Ad Aslı Safak
    Doğum günü 23 Ağustos 1986;

Tespit de ne tespit ama

• quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

Orijinalden alıntı: marinerocyp

quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

quote:

Orijinalden alıntı: Buck Dich

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Buck Dich

quote:

25 yaşındayım 8000 lira gelirim var. ileride pişman olmamak için gençliğimi yaşamaya çalışyorum.lisedeyken paramız yoktu, birçok şeyden geri kaldık. universitenin bitimine kadar pentium III 64mb ram bilgisayarım vardı. para olmadıgı için kız arkadaş vs sadece rüya idi. hiçbir etkinliğe katılamadık. şimdi bakıyorum birgun rusyada ertesi gün çek cumhuriyetindeyim. herşey para ile oluyor. 1 yıl daha böyle devam edip yatırıma geçecem

İşte istediğim meslek!! az kaldı son senem.

başarılar

meslek zor ama başarırız herhalde

mesleğin adı ne acaba

gemi makine müh

Sen hiç evlenme o zaman.
    Aylarca karının yüzünü göremedikten sonra o evlilikten hayır gelmez.

neden evlenmiyeyimki, japonyada kara tabanlı çalışıyorum. test sürüşleri için denize çıkıyorum

• ben 22 yaşındayım 7 yıldır çalışıyorum yeni iş yerimde 1500 tl aylık kazancım var ilk önce telefon notebook kıyafet tatil yaptım şimdi ehliyet ve arabamı alacağım ve beni dinlersen her ay dokunmayacak şekilde bir küçük altın al damlaya damlaya göl olur .....
  • Butun mesajlari okudum, bir kisi de biriktirdigin parayla is kur, kendi isini yapma sansini dene dememis,

Kredi cek ev al -80 100 aylik krediler normal karsilaniyor-

Kredi cek araba al - 30 40 aylik krediler normal karsilaniyor-

Ne heyecansiz, ne garantici bir genclik yetisiyor arkadas, dertleri evleneyim, cocuk yapayim ve hayatimin geri kalani kredi borcu odemekle gecsin.

Okumus gencligin artik is aramaktan vazgecip, is yaratma asamasina gecmesi gerek.

Gelismeyi zenginlesmeyi baskalarindan beklemek yerine, elini tasin altina koyanlar binecek yarinin bentley' lerine ferrari'lerine.

Sakin unutmayin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e34

quote:

quote:

bmw e66 7.30ld

Tsk ederım

e34'ten BMW e66 7.30LD ve biraz birikmiş geldi.

Yok mu arttıran. DH'taki tek ve son dişi varlık için arttırıyoruz.

Kızım senin matematiğin kaçtı ilkokulda? Yaklaşık 2000TL kazanan biri her ay 1650TL ayırıp 350TL ile yaşayabilirmi? Ailesi destekliyor desek herşeyini ailesi alması lazım, hani allah korusun cep telefonu alacak olsa hiç bişi harcamadan 3 ay taksit ödemesi lazım...

Bu derece cimri olan adam tam evlenilecek adamsa ben evlenmiyorum abi, olacak iş değil

Şaka bir yana, 2250TL maaşla, tek başıma bir geleceğim olduğunu düşünmüyorum. Bu maaşla çalışacağımı varsayarak ayda 1250TL biriktirsem; 15 senede ancak "normal" bir ev ve araba alabiliyorum. İyi birşey dersek 20 yıl.

İlerde evlenmek üzere para biriktiriyorum desek ayda 1250TL ile yine 24 ay boyunca para biriktirerek anca evlenebiliyor ve ev eşyalarını alabiliyorum. Evi almak için, eşiminde çalışacağını düşünerek, morgage yaptırıp 10 sene falan ödeme yaparsak ancak 150.000TL'lik bir ev alabiliyoruz. 30 yaşımda evlensem 40'a kadar evin parasını ödemekle geçiyor. Tabi başka ek bir harcama çıkmaması lazım, çocuk yapmamak lazım vs.

• ben 5 senedir aşagı yukarı bu maaşla çalışan biriyim kendime bir araba aldım gezdim tozdum şu an cepte son maaş dışında kuruş para yok benim yaşım senden gençken girdim o yüzden daha müsrif olabildim.Şimdi benim çalışma hayatım boyunca 3şeyin değeri arttı.Biri altın 4 kata yakın biri arsa biri de borsa.Altını açmama gerek yok.Borsa kriz döneminde 22binlerden bu 68lere geldi şu an da ki her hisse bu kadar değer kazanmadı ilgin varsa garantibankasının hisse senedini incele.Arsa ya gelecek olursak ben işe ilk girip 1111tl maaş alırken 40bin tl olan arsanın fiatı bundan 2 sene önce maaşım 1800lerde iken 200bin tl ye şu günlerde 2350oldugu günlerde paha biçilemez oldu.Yatırımını bu bilgiler ışıgında değerlendir ev ölü yatırım araba - yatırımdır evi alalım prim yapsın kira getirsin mantığı geçen nesille birlikte artık ölü bir durum sadece kendin için bir ev alıp mutlu olacaksın.Araba alırsan ortalama 500 tl benzin parası ödersin ben gezmem deme ben doğdum doğalı arabamız var araba kendinin oldumu paran da oldumu zaten kız arkadaş oluyor ve her gün bir yere gidiyorsun.Yani araba aldığın zaman direk maaşını 1900tl falan hesapla

• En güzeli 24 yaşında üniversite öğrencisi olmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalkorsan88

önce ev eğer bekarsan kredi çek kredi borcunu ödedikten sonra elinde kalan para sana yetecektir tek başına yaşıyorsan eğer evliysen her ay 500tlyi vadeli hesaba yatır malum faiz veriyorlar belli bir miktar olunca çek..

Hocam ya su faiz islerinden anlar misiniz? Ben internete biraz baktim da oyle her ay az bi mebla yatirma sozu verin su kadar faiz verelim diyen bi banka gormedim hep birikmis parayi yatirilabilecek faiz hesaplari var ben ogrenciyim harcliklarim bosa gitsin istemiyorm faiz olayi mantikli geliyo bana ogrencilikteki en mantikli yatirim herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: WADE46

ben 22 yaşındayım 7 yıldır çalışıyorum yeni iş yerimde 1500 tl aylık kazancım var ilk önce telefon notebook kıyafet tatil yaptım şimdi ehliyet ve arabamı alacağım ve beni dinlersen her ay dokunmayacak şekilde bir küçük altın al damlaya damlaya göl olur .....

Altın değilde bankaya para yatırma daha iyi olmaz mı

• quote:

Orijinalden alıntı: kyrenia

quote:

önce ev eğer bekarsan kredi çek kredi borcunu ödedikten sonra elinde kalan para sana yetecektir tek başına yaşıyorsan eğer evliysen her ay 500tlyi vadeli hesaba yatır malum faiz veriyorlar belli bir miktar olunca çek..

Hocam ya su faiz islerinden anlar misiniz? Ben internete biraz baktim da oyle her ay az bi mebla yatirma sozu verin su kadar faiz verelim diyen bi banka gormedim hep birikmis parayi yatirilabilecek faiz hesaplari var ben ogrenciyim harcliklarim bosa gitsin istemiyorm faiz olayi mantikli geliyo bana ogrencilikteki en mantikli yatirim herhalde

Faiz olayına girmeyin hocam.. Kimse hayır gelmez faizden..

• quote:

Orijinalden alıntı: formex

quote:

Orijinalden alıntı: WADE46

ben 22 yaşındayım 7 yıldır çalışıyorum yeni iş yerimde 1500 tl aylık kazancım var ilk önce telefon notebook kıyafet tatil yaptım şimdi ehliyet ve arabamı alacağım ve beni dinlersen her ay dokunmayacak şekilde bir küçük altın al damlaya damlaya göl olur .....

Altın değilde bankaya para yatırma daha iyi olmaz mı

arkadaş krediye karşı olduğu için banka faizi en güzeli vadeli mevduat hesabıda arkadaşa en uygunu altın altın yıl bazında bakıldığı zaman muhteşem bi kazanç kapısı kısa vadeli diyorsa arkadaş vaktide varsa forex öğrenirim ama ben altında değerlendiriyorum ufak ufak forexde var

• 1.100 Lira maasla 23 yasinda olmaktan iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: formex

quote:

Orijinalden alıntı: kyrenia

quote:

Faiz olayına girmeyin hocam.. Kimse hayır gelmez faizden..

Ne yapabilirim peki? Elimde olunca harciyorum malum ogrencilik. Her ay 1000 tlye yakn bi mebla koyabilecegm ve getirisi olan bi secenegm var mi? Vadesiz hesaba yatrnca kesn cekiyorum harciyorm. Gerci yeri degil belki ama hazir birikimler konusuluyorken soraym dedim

• quote:

quote:

arkadaşım akıl vermek gibi olmasın, aynı düşünceyle 35bin liraya araç aldım. çok geçmeden karşıdaki sürücünün hatası yüzünden kaza yaptım, araç hurdaya gitti. kasko yoktu. arazi yatırımı çok daha iyi.

geçmiş olsun üzüldüm kaza için. kasko çokmu tutuyor hocam?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.