Şimdi Ara

2500 TL civarlarında Stream için sistem tavsiyeleriniz (MÖNİTÖRSÜZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bu yaz sonunda 8 yıllık bilgisayarımdan kurtulup yeni bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Ama pek bi bilgim yok bu konularda. Yazın streame de başlıyorum. Bunu da göz önüne alarak sinerji den 2500 tl civarlarında olacak bir bilgisayar önerebilir misiniz? (Stream yapacağım oyunlar: CS:GO WoW ARK Hots vs)

• Yok mu yardımcı olacak
  • Anakart bütçe arttırılıp değiştirilebilir.
     2500 TL civarlarında Stream için sistem tavsiyeleriniz (MÖNİTÖRSÜZ)
  • Wow intel işlemcilerle daha iyi geçiniyor ve i5 le stream yapanlar var ama i5 streame düşük deniyorsa fx öneren çıkabilir.

ekran kartını söylediğin oyunların gpu gereksinimi göz önüne alarak ekran kartını düşürüp ssd almanında sana faydası dokunabilir.(bunu ilk kez söylüyorum hayatta sdd için bileşen düşürmem ama klasik hdd ile stream zor ssd gerek)

normal bir durumda sistem
    1tb hdd 7200 rpm
    i5 4460
    h81 anakart
    ucuz kasa (deepcool tess)
    vs550 psu
    gtx970 ekran kartı
    8gb 1600mhz ram

2500-2600 arası gelicektir.
  • Teşekkürler görüşleriniz için değerlendiriyorum fakat bi sorum olacak. Stream de 8 gb ram sıkıntı çıkarabiliyo sizce 16ya gerek var mı?
  • stymlyfiosis S kullanıcısına yanıt
    Stream yapmadım o yuzden cevap vermem zor bazi parçaları amazondan alip butceni rahatlatabilirsin belki bunun icin amazon konusuna bakabilirsin

Sanirim ekran kartini ssd icin düşürmek mantikli kimi izlesem hepsi ssd kullanicisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3500 4000 liraya sistem önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • exbir kullanıcısına yanıt
    Takip yazmak kurallara aykırı mesajım bulunsun butonu bunun için var
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    bu seviye bütçede h97 yada z97 çipset olmazsa olmazdır
  • Neye göre arada ayni fiyatlara alabileceği kart ve artıları ni yazarsan iyi olur

Oc olmayan işlemciye z97 anakartı niye alsın kaldı ki değiştirir dersen 4 ve 5 arasi performans getirisi yok ve iris grafik birimi farkı var alacağın en ucuz z97 kartla overclock hevesin mi var söyleyeyim hevesin pc mate ile kursağında kalır.

topla butcesine gore performansdan kısmadan sistem bizde gorelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 16 Haziran 2015; 17:34:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haydi kardeşim beğenmiyorsan blokla geç olur mu bir zahmet beni hedeflemişsen koyacaksın kartı fiyata bakacaksın bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 16 Haziran 2015; 17:35:57 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    forumda senin gibi bir kaç üye var yanlış yöndendirme yapan bir kısmını uyardım kendilerini düzelttiler
  • sen uzmanmısın acaba

bana diyorum ki işlemci destek hariç h97 pc matenin artılarını say fiyatını da görüyorsun değil mi haberin var. h97 pc mateden çok daha iyi dolu h81 anakartlar var bunuda unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 16 Haziran 2015; 17:41:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.