Şimdi Ara

2500 TL Bilgisayar Toplama Yardım.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yardım Edermisiniz. Parçalar Nasıl Sağlammı Böyle Bir Pc Alsam.?

• Kardeşim anlaşılan hiç anlamıyorsun bu işten hiç olmamış.

intel anakarta amd işlemci mi dersin boşu boşuna fazla ram eklemişsin kasa çöp ekran kartı 1500 liralık sisteme konacak seviyede

şuna bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 23 Haziran 2015; 16:22:40 >
  • Dostum genelde bu fiyatlara önerilen sistem bu senin limitin 2500 olduğu için daha iyi bilen arkadaşlar anakartı veya ekran kartını daha iyi performans alabileceğin şekilde değiştirirler ama gelen tavsiyeler çoğu zaman bu şekilde oluyor. Mesela anakartı MSI H97 PC Mate yapmak gibi. Veya monitör dahil fiyatın 2500 TL ise 300 TL civarına birde 21.5" bi monitör alırsın. Bu arada benimde birkaç gün içinde alacağım sistemdir bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KfY_ -- 23 Haziran 2015; 16:32:50 >

• kardeşim yaptığın sistem pek olmamış. Dengesiz olmuş. 2500tllik bir bilgisayara 16gb ram 2tb harddisk hele 240gb ssd çok bunara yüklendiğin için ekran kartı düşük kalmış. Sana forumdaki arkadaşlarla birlikte kurduğum sistemi tavsiye ediyyorum bugün yarın ben de alıcam zaten.

sistemden mouse klavye ve kulaklığı çıkarırsak 2600 civarı oluyo eğer o fiyata çıkamam dersen anakartı H81m alırsın 2500 tl olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.