Şimdi Ara

2500. olmak için kaç puan gerekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen sene 535 falanmış bu sene kaç olur ygsde kaçtı mesela yardımcı olursanız sevinirim.

• Sinavin puan degil siralama sinavi oldugunu bilmeyen birinin 2500. Olacagini sanmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr0range

Sinavin puan degil siralama sinavi oldugunu bilmeyen birinin 2500. Olacagini sanmiyorum.

biliyorum işte bu sene hangi puan civarı o sıralarda olur diyorum sınavlar geçen seneye göre daha zor olduğu için ne kadar oynayabileceğini soruyorum?Geçen seneyle arasında uçurum olur mu onu soruyorum?

ygs 7k mat 2y3b geo ful tahmini fen netleri(son zamanlar ort) fizik max 3y kim max 3y biyo max 2y mf3 de olabilir mi 2700 civarları
  • 15 puan kafadan gitti zaten.
    Diploma notuda kimsenin 100 olmadığından insanların okuldan alacağı puan 60'dan uzaklaştı 5 de ordan gitse
    Fen normal bir sınav olsa da (tahmini konuşuyoruz) ygs ve lys'nin geçen yıllara göre daha zor olduğu kesin bir şey. YGS'deki puan düşülerinden de bunu anlamıştık zaten.

510 olur bence. Tabii tahmini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 20 Haziran 2012; 19:25:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

15 puan kafadan gitti zaten.
    Diploma notuda kimsenin 100 olmadığından insanların okuldan alacağı puan 60'dan uzaklaştı 5 de ordan gitse
    Fen normal bir sınav olsa da (tahmini konuşuyoruz) ygs ve lys'nin geçen yıllara göre daha zor olduğu kesin bir şey. YGS'deki puan düşülerinden de bunu anlamıştık zaten.

yok o kadar olmaz bizim okul bizim okul birincisinin ort. 98 küsürlerde benim 94 bana 56.4 falan gelir bizim okuldaki ort üstü öğrenciler 2-3 puan zararda sonlara doğru bu 10 a çıkıyor tabi.matı geçen sene 2bin 500 kişi falan fullemiş bu sene bi 500 kişi falan anca çıkar.Ama 510 çok iyimser gibi geldi bana.Fen normal olacak gibi çünkü güvender sınavına yakındı mat fen de yakın olsa kolay olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: laptoprecai

quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

15 puan kafadan gitti zaten.

yok o kadar olmaz bizim okul bizim okul birincisinin ort. 98 küsürlerde benim 94 bana 56.4 falan gelir bizim okuldaki ort üstü öğrenciler 2-3 puan zararda sonlara doğru bu 10 a çıkıyor tabi.matı geçen sene 2bin 500 kişi falan fullemiş bu sene bi 500 kişi falan anca çıkar.Ama 510 çok iyimser gibi geldi bana.Fen normal olacak gibi çünkü güvender sınavına yakındı mat fen de yakın olsa kolay olur.

Ama bu sizin okula özgüdür 98, 95 ortalamalar baya baya yüksek. Benim dershanedeki insanların tamamı kayıba uğradı mesela bana da eskiden 60 üzerinden 59'lu bir şey gelecekti şimdi 54 gelecek herkes de ortalama böyle 5 puan kayıp vardır.

• sen dalgamı gecşyon bilmıyorum ama bir arkadasım gecen sene 536 alıp odtu endusturıye gırdı sıralaması ise 3200 lı bıseydı eger sen 535 aldıysan sende 3000 bıseysındır ya bunu bılıyon yada mıletle maytap gecıyon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakashi hatake

sen dalgamı gecşyon bilmıyorum ama bir arkadasım gecen sene 536 alıp odtu endusturıye gırdı sıralaması ise 3200 lı bıseydı eger sen 535 aldıysan sende 3000 bıseysındır ya bunu bılıyon yada mıletle maytap gecıyon

ankara tıpın puanı 535 ve sırası 2840 mf3 olan bişeyi mf4le kıyasladığın için olmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.