Şimdi Ara

2500-2800 TL Arası Telefon Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle forumda benzer bütçelerde tavsiye konuları oldukça fazla ama kendi ihtiyaçlarıma ve taksit durumuma göre yeni bir konu açmak istedim.

    Telefonu kullanım amacım internette gezinmek ve youtubedan video izlemek. Kamera kalitesi çokta önemli değil, ön kamera olmasa bile olur o derecede kullanmıyorum. Ekran/kasa oranı benim için önemli(Nokia 8 , Sony XZ1 benzeri telefonları düşünmüyorum). Ekran kalitesi önemli, dışarıdayken ekranı görmekte zorlanmak istemiyorum. Oyun oynadığım pek söylenemez ama oyun performansı da en
    azından orta seviyede olursa daha iyi olur.

    Telefonu taksitle alacağım için komisyonlar ve mağaza fiyatları değişebiliyor.Örneğin Zenfone 5 2500₺ Mate 10 ise 3000₺'ye mal oluyor.

    Aklımdaki modellerden birkaçı; Zenfone 5, Mi Mix2 ve Mate 10. Hepsinin iyi-kötü yanları var ama karar vermekte zorlanıyorum. Genel olarak tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.







  • Mate 10'u taksit ile nereden alacaksınız ?
  • sinyortr1 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada banka kredisi uzerinden taksitlendirme yapıyor.
  • Mate 10 aralarındaki en iyi cihaz. Ancak bu cihazların hiçbiri nokia gibi güncelleme almaz. Mate 10 android 9 u 1 sene sonra alır , 10 u da kesinlikle almaz. Mate 8 kullanan biri olarak yazıyorum. Asus zengine 5 te bu şekilde.

    Xiaomi de 1500-1600 e mi 6 satılırken alınabilirdi de bu marka daha fazla parayı haketmiyor. Arayüzünde reklamlar var ve problemleri var. Mi mix2 yerine mate 10 çok daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.