Bildirim
250 TLYE KLAVYE MOUSE KULAKLIK

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
G400S
Everest KB-R8
G230
Bütçeni biraz aşıyor ama daha altlara yönelirsen inan istediğin performansı alamazsın. G103 yerine niye everest gibi dandik marka önerdim dersende G103'ün normal klavyelerden tek farkı makro tuşları olması, makro tuşlarıda fps oyuncusunun yararından çok zararına olur. ve everest'in içindeki ucuz kalite switch'ler bile en kaliteli rubber dome'den (günümüzdeki plastik klavyeler) bin kat iyidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: MonacoDoom
G400S
Everest KB-R8
G230
Bütçeni biraz aşıyor ama daha altlara yönelirsen inan istediğin performansı alamazsın. G103 yerine niye everest gibi dandik marka önerdim dersende G103'ün normal klavyelerden tek farkı makro tuşları olması, makro tuşlarıda fps oyuncusunun yararından çok zararına olur. ve everest'in içindeki ucuz kalite switch'ler bile en kaliteli rubber dome'den (günümüzdeki plastik klavyeler) bin kat iyidir.
Hocam g400s tasarımı çok kötü geldi.
klavyede makro tuslara ıhtıyacım var moba oyunlarında ihtiyacım oluyor ve bir kulaklığa 170 tl vermek istemiyorum snopy kulaklık kullanıcıları cok memnun inşallah pişman olmam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
G300S daha ufak ve şekilsiz bir fare bence G400S'ye resimlerle aldanmayın. ozaman klavyeye birşey demiyorum ama kulaklık sıkıntı olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: MonacoDoom
G300S daha ufak ve şekilsiz bir fare bence G400S'ye resimlerle aldanmayın. ozaman klavyeye birşey demiyorum ama kulaklık sıkıntı olur.
Hocam biliyosunuz aslında thermlatake saphira alıcam çok beğendim mouseyi ama angle snapping özelliği kapatılmıyormuş.Yokmu kapatmanın bir yolu :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi prograında göremedim. Ayrıca o fare claw tutuşuna uygun sizin tutuşunuz palm değil miydi? G400S palm grip'e uygun bir fare sıkıntı çekmemeniz açısından diyorum, bende zamanında G502 almıştım şeklini beğenmeye beğenmeye ama sonra alışmıştım hatta o rahatlığı bulamadım hala birçok farede.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X