Bildirim
250 MB İnternet Hakkında ( Küçük Bir Soru )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
edit. -
9 lira olan 500 mb i tavsiye ederim. -
fusem , eğer arkadaş faturalıysa 500mb ne yazık ki 9 tl değil.
Bu arada miractopal bence yeter, bir de 3g watchdog yükle, eğer baktın paket yetmiyorsa aynı ay içinde ikinci bi paket daha alabilirsin. -
akıllı telefonlarda arkaplanda veri indirme durumu olduğu için 500 lük paketi önerdim.
deneyip karar vermek mantıklı. ama hat faturalıysa paket aşımına dikkat! -
Faturali oldugu icin 9 tl den yararlanamiyorum. Arka plan senk. Ayarlarini hep kapadim. Umarim paket asimi olmaz. Zaten genlde oldugum yerlerde wireless mevcut. Tesekkurler cevaplariniz icin. -
ben kullanıyorum 250mb bana yetiyor ama evde wifi işte normal net var ondan cok fazla kullanmasamda bana hayli hayli yetiyor bu arada iphone da My Data Mgr diye bir program var bu program sayesinde operator ve wifi den ne kaç mb internet kullandığınızı görebiliyorsunuz cok güzel bir program ben ücretsizken almıştım.. -
arkadaşlar avea'da bulamadım yanlış yere bakıyorum sanırım. Bu internet paket fiyatlarına bakabileceğimiz linki atar mısınız ? -
Haber okumak için girilen siteler hürriyet mobil vs. diğer sitelere oranla daha fazla veri kullanıyor yalnız.
Bunu biraz azaltırsanız rahatlıkla yeter gibi ama yinede veriyi ölçen bir program kullanın.Sürpriz bir faturayla karşılaşmamak için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X