Şimdi Ara

250 Fpv Quadcopter Yapıyorum, yardım :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
3
Favori
3.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fiyat konusu çok değişken. Aynı değerde motorlar bile farklı markalarda farklı fiyatlara satılıyor. Hepsinin de performanslarında farklılıklar oluyor. Fiyat konusunu ancak toplarken görebilirsiniz. Zaten toplamaya başlarsınız seçeneklerin ne kadar çok olduğunu göreceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karub77

Söyle yapalım ozaman burada yeni bir liste yapayım yeni başlayanlar için.

Hocam listeyi bekliyoruz pusuda ;)

• Konuyu biraz hortlatmış olacağım ama bugün gördüm bu konuyu.
    Hocam ne yaptınız hala uçuşlara devammı yoksa bıraktınız mı bende bir zmr250 quad toplamak istiyorum başlangıç aşamasında olduğum için düşük maliyetli toplamak istiyorum ilk başta aşağıdaki linkteki seti alacağım transmitter olarakta 6ch flysky kumanda düşünüyorum ne dersiniz ilk öğrenene kadar beni idare eder mi yoksa şu parçayı kesinlikle alma yerine bunu al dediginiz birşey var mı

QAV250/ZMR250 Karbon Fiber Quadcopter Çerçeve NAZE32 10DOF/6DOF Uçuş Kontrolörü 2204 2300KV Motor Emax 12A ESC 5030 Prop
    http://s.aliexpress.com/b6j226Nz
    (from AliExpress Android)

• quote:

Orijinalden alıntı: kilitci

Konuyu biraz hortlatmış olacağım ama bugün gördüm bu konuyu.
    Hocam ne yaptınız hala uçuşlara devammı yoksa bıraktınız mı bende bir zmr250 quad toplamak istiyorum başlangıç aşamasında olduğum için düşük maliyetli toplamak istiyorum ilk başta aşağıdaki linkteki seti alacağım transmitter olarakta 6ch flysky kumanda düşünüyorum ne dersiniz ilk öğrenene kadar beni idare eder mi yoksa şu parçayı kesinlikle alma yerine bunu al dediginiz birşey var mı

QAV250/ZMR250 Karbon Fiber Quadcopter Çerçeve NAZE32 10DOF/6DOF Uçuş Kontrolörü 2204 2300KV Motor Emax 12A ESC 5030 Prop
    http://s.aliexpress.com/b6j226Nz
    (from AliExpress Android)

Merhaba,

Merak buyurdum , sipariş ettiniz mi linkteki seti?

• Yok onu sipariş vermedim onlar biraz eski teknoloji olmuş artık pek kullanılmıyormuş parçaları tek tek sipariş verdim o şekilde topladım.

• kilitci K kullanıcısına yanıt
    Fikir vermesi açısından açtığınız bir topic yada toplama videosu var mı?
  • Bana ait bir video yok fakat bi arkadaşımızın yayınladığı nasıl yapılacağının detaylı anlatıldığı bir video var onun linkini vereyim.
    Benim yaptığımda oradaki kullanılan parçaların aynısı ama ben kit olarak değilde ayrı ayrı sipariş verdim parçaları. sadece gövde kısmını 3D printer ile bastım.

https://www.youtube.com/watch?v=1Rg4r0NmuoI
  • kilitci K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilginiz için,

Video rehber niteliğinde olacaktır...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.