Şimdi Ara

250-300 civarı Bisiklet önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bisiklet almak istiyorum ama fazla bütçem yok. Evde otur otur canım sıkılıyor. Ağustosta Tatil yapıcam. şuanlık çalışıcam ve evde oturucam bunlardan sıkıldığım zaman birşeyler yapmak istiyorum. Yapmak istediğim şey daha çok hız. Aklıma bisiklet geldi. Sanırım boy belirtmem gerekiyor çoğu konuda gördüm boyum 1.80 civarı.
    Bisiklet için 250-300 bütçem var 300ü geçmemesi lazım ama lütfen. kalıplı güzel bi bisiklet istiyorum. Bu bütçeye güzel bir bisiklet var mı ?

Edit : İstanbul yollarında süreceğim. Ara sıra Tekirdağda engebeli yollarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wopresote. -- 19 Haziran 2014; 14:33:50 >

• hocam bisikleti nerde süreceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: casplock

hocam bisikleti nerde süreceksiniz

Genelde istanbul da normal asfalt yollarda. Ama bazen Tekirdağ a gidiyorum engebeli taş toprak yollar oluyor sorun olurmu ki ?. Ama genelde istanbulda sürücem.
  • Salcano excel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetCanKaratas

Salcano excel

Bahsettiğiniz bisiklet mi ? LİNK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wopresote.

quote:

Salcano excel

Evet tavsiye ederim kesinlikle bundan al o fiyatlara 2 sene kullandim banamisin demedi hiç sorun cikarmadi simdi de salcano ng650 kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Salcano excel

Evet tavsiye ederim kesinlikle bundan al o fiyatlara 2 sene kullandim banamisin demedi hiç sorun cikarmadi simdi de salcano ng650 kullaniyorum

Teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Salcano excel

Teşekkür ederim

Alirsan bi resim atarsin artik :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Salcano excel

Teşekkür ederim

Alirsan bi resim atarsin artik :)

Tabikii

• Bişey daha sorucam 26'' jant bana küçük veya büyük gelir mi?
    daha önce hiç böyle 21 vites bisiklet kullanmamıştım. küçükken kullanmıştım bayaada tecrübem vardı 5-6 yıl sürmüştüm onu ama vitessizdi tabi
  • Boyun jantla alakasi yok kadro boyu ile ilgili boy uygunlugu bacaginizi icten olcup yazarsaniz ardimci olabilirim

• quote:

Boyun jantla alakasi yok kadro boyu ile ilgili boy uygunlugu bacaginizi icten olcup yazarsaniz ardimci olabilirim

Boyum 1.80 civarı ama bacağı tam olarak nereden ölçücem anlamadım ?
  • quote:

Boyun jantla alakasi yok kadro boyu ile ilgili boy uygunlugu bacaginizi icten olcup yazarsaniz ardimci olabilirim

Tamam anladım internetten nasıl ölçüceğime baktım :D boyum 1.80 civarı bacak içini tam doğru ölçtümmü bilmiyorum ama 84-85 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wopresote. -- 19 Haziran 2014; 22:29:13 >
  • Benim iç bacağım da 85.5 cm ben 21" kadro kullaniyorum koltuk en dusukte boyum uzadikca koltugu yukselticem :)

• Hocam excel yerine 2. El temiz ng650 de bakabilirsin bence daha iyi olur

• quote:

Bisiklet almak istiyorum ama fazla bütçem yok. Evde otur otur canım sıkılıyor. Ağustosta Tatil yapıcam. şuanlık çalışıcam ve evde oturucam bunlardan sıkıldığım zaman birşeyler yapmak istiyorum. Yapmak istediğim şey daha çok hız. Aklıma bisiklet geldi. Sanırım boy belirtmem gerekiyor çoğu konuda gördüm boyum 1.80 civarı.
    Bisiklet için 250-300 bütçem var 300ü geçmemesi lazım ama lütfen. kalıplı güzel bi bisiklet istiyorum. Bu bütçeye güzel bir bisiklet var mı ?

Edit : İstanbul yollarında süreceğim. Ara sıra Tekirdağda engebeli yollarda.

Hocam decathlonda 300 luk bir model var bakabilsin hos

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.