Şimdi Ara

25 YAŞ ALTI KULLANICI TANIMLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A ARKADAŞLAR TÜRKCELL HAZIR KARTA GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM VE DE YILDIZ EK GENÇ PAKETİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ( 25 TL YE HER YÖNE 500 DK + 2GB İNTERNET + 1000 SMS )

AMA SORUM BU PAKETİ ALABİLMEM İÇİN 25 YAŞ VE ALTINDA OLMAM LAZIMMIŞ BENİM YAŞ ( 38 ) KUZENİMİ KULLANICI OLARAK TANITABİLİRMİYİM VE NASIL YAPABİLİRİM BUNU TEŞEKKÜRLER ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 11 Mayıs 2015; 16:28:50 >

• kardesinin tc si ike tanimlatabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

kardesinin tc si ike tanimlatabilirsin

kardeşim yaş tutmuyor kuzenim oluyor mu
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    Evet
  • hattı onun üzerine çıkarcaksınız beraber gitceksiniz neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferit34

hattı onun üzerine çıkarcaksınız beraber gitceksiniz neden olmasın

slm hattı kendi üzerimde olacak o kullanıcı olarak görünecek
  • birde yaş sınırı kalktığını duydum numara taşıyanlardan bu tarife için yaş sınırı yokmuş doğrumduur herkes yararlanabilecek miş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ehliyet Yaşı 16 Olmalı mı?
    11 yıl önce açıldı
    18 yaş altı iş bulmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    tamam kuzenin ile gideceksiniz sen etliye sütlüye karışmayacaksın kuzenin kimliğini verecek hattı kendi üzerine alacak haliyle oradan çıktıktan sonra sana versin sim kartını yada görevli senin telefonuna taksın sen kullanacaksın ama onun üzerine görünecek =))
    taşıyanlarda yaş sınırını bilmiyorum da siteden bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: derya78

quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

kardesinin tc si ike tanimlatabilirsin

kardeşim yaş tutmuyor kuzenim oluyor mu

Kullanıcı Tanımlamaları Turkcell de 7-25 YAŞ aralığında dır.Saygılar...

• quote:

birde yaş sınırı kalktığını duydum numara taşıyanlardan bu tarife için yaş sınırı yokmuş doğrumduur herkes yararlanabilecek miş

Evet YAŞ sınırı nı 1 Nisan dan itibaren TURKCELL kaldırmıştır. 70 yaşındaki kişi bile kullanabilir. Saygılar...

• s.a arkadaşlar gittim türkcelle bu kampanya bitti dediler boşa giittim o kadar yolu ne biçim iş bunların yaptığı nasıl bir mantıkları var anlamış değilim

3 tane hat taşıyacaktım 3 arkadaş ile gittim ama kaybeden onlar olur ben değil mh lerini aradım sordum üstelik bu 0 532 532 00 00 nodan bu kampanyadan faydalanabilirmiyiz diye sabah gitmeden önce tmama dediler yaş ta 45 yaş olsanız bile dediler alabilirsiniz dediler
  • quote:

s.a arkadaşlar gittim türkcelle bu kampanya bitti dediler boşa giittim o kadar yolu ne biçim iş bunların yaptığı nasıl bir mantıkları var anlamış değilim

3 tane hat taşıyacaktım 3 arkadaş ile gittim ama kaybeden onlar olur ben değil mh lerini aradım sordum üstelik bu 0 532 532 00 00 nodan bu kampanyadan faydalanabilirmiyiz diye sabah gitmeden önce tmama dediler yaş ta 45 yaş olsanız bile dediler alabilirsiniz dediler

Farklı bir Turkcell Tim'e gidebilir Taşıma işlemini yaptırabilirsiniz. Saygılar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.