arkadaşlar uzun süredir lys çalışıyorum son 2 ay full ygs çalışmayı düşünüyorum.
fem 5 hamlede ygs fem tam kadro fem 2li,4lü,6lı,8li (10lu çözdüm) fem kapsül fen fem kapsül sosyal karekök türkçe bölüm denemeleri karekök ygs 5li son 25 yıl bütün ygs branşları çıkmış sorular..
çok soru çözmeyi seven biri değilim son 2 ay hiç rapor da almıycam, sizce yetişir mi arkadaşlar
sosyal'den konu eksiklerim de var, bir de biyolojiden bir soru bankası bitirmeyi düşünüyorum (eksterm yayınları)
yetişir. son 25 yılın soruları aysette var onları çözüyorsan gerek yok bence.
quote:
Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey
yetişir. son 25 yılın soruları aysette var onları çözüyorsan gerek yok bence.
femsette çıkmış sorular var ama bazen yıl atlamışlar
quote:
Orijinalden alıntı: AudreyTautou
arkadaşlar uzun süredir lys çalışıyorum son 2 ay full ygs çalışmayı düşünüyorum.
fem 5 hamlede ygs fem tam kadro fem 2li,4lü,6lı,8li (10lu çözdüm) fem kapsül fen fem kapsül sosyal karekök türkçe bölüm denemeleri karekök ygs 5li son 25 yıl bütün ygs branşları çıkmış sorular..
çok soru çözmeyi seven biri değilim son 2 ay hiç rapor da almıycam, sizce yetişir mi arkadaşlar
sosyal'den konu eksiklerim de var, bir de biyolojiden bir soru bankası bitirmeyi düşünüyorum (eksterm yayınları)
lysden hangi konuların kaldı ? yada hangileri bitti ders ders
quote:
Orijinalden alıntı: mastermac
quote:
Orijinalden alıntı: AudreyTautou
lysden hangi konuların kaldı ? yada hangileri bitti ders ders
valla bana sorarsan bütün konuları biliyorum ama sadece genel hatlarıyla
oda iyi en azından bi fikrin var ama ygsyi rahat yetiştirirsin zaten netlerinde kötü değil hatta iyi