Şimdi Ara

25.000 bütçeyle e36 alınır mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
16.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nuvo'

7 senedir e36 kullaniyorum arkadas ciddi aliciyim desin 1 haftada 5 tane temiz e36 bulurum varmi problem ?

edit: bu arada genelleme yapiyorum e36 soyledir boyledir masraf gerektirir diyenlerde buraya yazsin bir zahmet normalin disinda hangi masraflari aciyor bu e36 lar? uzaydanmi geldi bunlarda diger arabalardan farkli masraflari oluyor? Tutturmussunuz bi apaci arabasi sosyal mecrada izleyip izleyip burada yorum yapiyorsunuz. Kaldirirsin arabayi lifte bakarsib difine akslarina sanzimanina bosluk varmi otme yapiyormu vurma yapiyormu anlarsin olayi daha varsa kafana takilan birsey cevaplarim

Alıntıları Göster
    Adam e36 alacam diye konu acmis daha ne kadar ciddi olsun sizin araciniz temiz diye diger araclarda mi temiz olmak zorunda evet apacilerin elinde mundar olmus bir cogu keza ies civiclerde oyle neler yapildigini görüyorum bu araclarda 25-30 civarina bir cok e36'da mutlaka bir yerlerinde kasapça islem yapilmis yerler oluyor bazi ozellikleri iptal ediliyor bir coguda macun guzeli 320 325 lerin temizleri 35-40 civarı bir bmw sever olarak cok arastirdim bu araclari temizi cok zor ve cok para.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burnout53

30.000TL bütçe ile E36 Coupe bulabilir miyiz?

3.16 veya 3.18is modelini inceliyorum.

Bu araçlarda dikkat etmemiz gereken önemli bir husus var mıdır?

ve araca motor yapmamız gerekirse tahmini ne kadar tutar bilginiz var mı?
    Bulabilirsiniz evet 3.16 cok rahat bulursunuz, piyasaya biraz hakim olursaniz is motorluda bulursunuz.. durumu soyle izah edeyim, evet en genc e36 20 yasindadir ve bir takim eksikleri illaki olacak ama cok masrafli ama az masrafli fakat 3-4 yasinda bmw alip 10-15bin masraf cikarmayacaginin garantisinide kimse veremez. Kontrol ettirirken sanziman-saft-dif uclusune,direksiyon kutusuna dikkat edilmelidir. Motor kontrolude her arabaya yapilan kontrolu ister bukadar basit insanlar bunu anlamiyor birturlu. Bunlarin disinda ic aksam bakim ister trimler dosemeler vs yani keyfi harcama isteyen ki bugun yeni model arabalarin deri koltuklarinin gogus kaplamalarinin yada kontrol panellerinin kalitesi ve hali ortada. e36 larda donanim pahalidir davul direksiyon recaro koltuk vs.. Yuruyen ve motor parcalari butcene kalmis yan sanayiside var bmw logolusuda var bmw logoluya muadil olanida var. Ornek rot takimi 90tl baski balata 550tl diskler on arka 450tl yani fiyatlar olmasi gerektigi gibi oyle bel buken bir durum yok

edlr: motor isteyen e36 suprizle doludur onu tavsiye etmem
    iste zaten 36 motoru yapacak usta iki elin parmagini gecmez onlarda hakkini ister 5-6 binden asagi cikamazsin ucuda aciktir. Ha ama ben ucuza 36 alip yaparim ustama guvenirim butcemde var sabrimda var zamanimda var dersen ortaya biblo gibi arabada cikar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 12 Mayıs 2019; 21:55:38 >

• Hocam bu araç 20 liraya da var, 30-40 liraya da var, aradaki farkı nasıl anlayacağız ? Bir e36 hangi özellikleriyle 30-40 lira eder ? Şişirilmiş araba almayalım.

• O fiyata makyajsiz 318i bulursunuz. E36nın bitigi çok yorar. 318is, 320i vs onlarin düzgünleri direk 35bintl civarlarindan başlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: barsav12

Hocam bu araç 20 liraya da var, 30-40 liraya da var, aradaki farkı nasıl anlayacağız ? Bir e36 hangi özellikleriyle 30-40 lira eder ? Şişirilmiş araba almayalım.
    20 bin liraya temiz compact alabilirsin onlar uvey evlat gibidir pek tutulmaz ama keyiflidir ve hesaplidir. 20 bine alacagin 4 kapi yada coupe masraf acabilir yine 25-27 bine gelir araba sana. Aracin hasar kayitsiz olmasi,icinin dolu olmasi,m paket olmasi,motorun temiz olmasi,yuruyenin sorunsuz olmasi fiyati arttiran ozellikler 60bin lirayada coupe var alirsin uzerinden inmek istemezsin.. Mesela motor temizdir yuruyen kusursuzdur ama ici bakimsizdir sen 25e araci alirsin keyfi harcama yaparsin icini doldurursun. Yada yuruyen iyidir motorda eksikler vardir eksige gore para harcarsin. Yani bunlar her ikinci el arabada yasanan seyler tek fark arac bmw.

edit:ben simdi e36 alacak olsam yuruyeni temiz olsun yeterli cunku arkadan itis arabada aktarma parcalari onemlidir. Motor herturlu yaptirilir yada aracin ici doldurulur ama aktarmalar basa beladir. 30bine kadar e36 rahatlikla alinir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 13 Mayıs 2019; 19:14:4 >

• hocam başım ağrımayacaksa, iyi ki almışım ben bu arabayı diyebiliceksem, ve satarken zarar etmeyeceksem bütçemi 30-40 arasına çıkartırım sıkıntı yok. Boya değişen önemli midir sizce ? bu araçların bir çoğu araştırdığım kadarıyla komple boyalı onu kafaya takmamaya başladım ama değişen olarak ön 3 parçada değişen varsa eliyorum direk.
    edit:içinin doluluğundan kastınız recaro, sunroof falan mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsav12 -- 13 Mayıs 2019; 19:23:56 >
  • quote:

hocam başım ağrımayacaksa, iyi ki almışım ben bu arabayı diyebiliceksem, ve satarken zarar etmeyeceksem bütçemi 30-40 arasına çıkartırım sıkıntı yok. Boya değişen önemli midir sizce ? bu araçların bir çoğu araştırdığım kadarıyla komple boyalı onu kafaya takmamaya başladım ama değişen olarak ön 3 parçada değişen varsa eliyorum direk.
    edit:içinin doluluğundan kastınız recaro, sunroof falan mı ?
    ben boyaya takilmam sahsen tam tersi isime gelir temiz temiz binerim,2-3 parca degisen hic bir sorun teskil etmez yani 2 yasinda araba almiyorsun sonucta birakta degissin yada aracta boya olsun cok normal. E36 yi binmek icin alan adam degisen parcaya takilmaz nasil degistigine bakar iscilige bak, al satci adam takilir degisene.. Bu arada pertten toplama
    e36 bulamazsin kolay kolay kimse ugrasmaz parcalayip satarlar o konuda rahat ol. Dikkat etmen gereken kaporta cizgisine bak duzgun iscilik yapilmismi hatlari duzgunmu boyada ton farki varmi. E36 temizse hemen satarsin kâr ettirmez zararda ettirmez 2-3 bin altina satarsanda aldigin keyfe sayarsin. Sunroof recaro davul direksiyon dijital klima vs bunlar fiyati arttirir. Dedigin rakamlarla guzel e36 lar bulursun biraz piyasayi kurcalaman yeterli bende yardimci olurum. Bu arada e46 compactlarada bak derim 3.16ti olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 13 Mayıs 2019; 20:21:14 >

• Hocam compact kasa hiç ilgimi çekmiyor, açıkcası biraz da basıp performans açısından tatmin olmak istiyorum 1.6 motor pek tatmin edici gelmiyor. Tavsiyeleriniz aklımda kafama göre bulursam eğer size ulaşıp tekrar yardım isteyebilirim. Çok teşekkürler sağlıcakla kalın.

• quote:

Hocam compact kasa hiç ilgimi çekmiyor, açıkcası biraz da basıp performans açısından tatmin olmak istiyorum 1.6 motor pek tatmin edici gelmiyor. Tavsiyeleriniz aklımda kafama göre bulursam eğer size ulaşıp tekrar yardım isteyebilirim. Çok teşekkürler sağlıcakla kalın.

• Yürüyen tabut alırsınız, başınıza bela alırsınız. Tecrübe ettik E46 ile. O fiyatlara o arabalar olmaz, çoğu hurda vaziyette. Hippilerin çoğu dışını parlatıp havalı biniyorlar. Biraz toplarım dersiniz, işini doğru yapan usta yok, BMW'yi görünce yüksek fiyat çeker. Daha niceleri..

Ne olursa olsun alacağım derseniz, mümkün mertebe tetkiklerini iyi yapın/yaptırın, temizliğine dikkat edin. Değişen,boya vs. olur bunlar kaç yaşında araç sonuçta. Benimde beğendiğim bir araçtır ancak bu sebeplerden dolayı vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcankorkmaz -- 15 Mayıs 2019; 13:53:19 >
  • E36 alınırken düşünülmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9DB7A8DFB

Bu iş için en sıkıntılı araba bence bmw. Ben olsam o paraya clio vs bakardım

Alıntıları Göster
    Clio ne hocam ya Allah aşkına gidip Fransız çöpünü onermissin bmw nerede renault nerede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-31534D4A6

Clio ne hocam ya Allah aşkına gidip Fransız çöpünü onermissin bmw nerede renault nerede

Alıntıları Göster
    O paraya kriterin bmw olamaz, bmwyi geçtim 25.000tl araba mı var Allah aşkına

• Performans falan hikaye benzinli araba sonuçta tork yok rampada DCI Dacia Multijet Palio geçer gider vakte paraya sinire yazık olur al normal bir 1.6 tüplü araba rahatına bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: turgay0651

Performans falan hikaye benzinli araba sonuçta tork yok rampada DCI Dacia Multijet Palio geçer gider vakte paraya sinire yazık olur al normal bir 1.6 tüplü araba rahatına bak.
    Hocam ciddimisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurcankorkmaz kullanıcısına yanıt
    Hocam yapmayın, bütçem 60 a çıkıp aklım e46 ya kaymışken bu mesajınız heves kaçırdı. E46’larda da mı hiç şansımız yok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsav12 -- 31 Mayıs 2019; 1:33:54 >
  • Biz gerçekten pişman olduk ama alırken bilgisizdik. Şimdi siz bilgili sayılırsınız. Mümkün olduğunca temkinli olmanızı ve aracı iyi inceletmenizi tavsiye ederim. 60 binlere temiz bulabilirsiniz elbet ancak yine de miktara ve dış güzelliğine bakıp karar vermeyin derim. İyice tetkik ettirin ki motor vs. sıkıntılı olmasın, BMW olduğu için maliyeti yüksek oluyor. Ben çok temiz e46 lar görüyorum, umarım iyisine denk gelirsiniz yeter ki işinizi sağlama alın.

Ülkemizde maalesef bakımlı araç kullanıcısı az olduğundan ve bu araçlarında yaşı yüksek olduğundan ayrıca dikkat etmek gerektiğine inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcankorkmaz -- 31 Mayıs 2019; 1:42:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-31534D4A6

Hocam ciddimisiniz

Alıntıları Göster
    boyle birsey yazan biri ne kadar bilgili ve ciddi olabilir :)

• Hocam son durum nedir aldınız mı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.