Şimdi Ara

24' ve üzeri Monitör ARANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Alınık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Ürünün tam modelini, fatura, garanti ve kozmetik durumunu ve fiyatını tek mesajda yazılmasını rica ederim. Kafamda bir fiyat yok. Teklifleri beklemekteyim.

Henüz 25" mis gibi monitörümü sattım, gerçi sıkılmıştım çok beğensem de ve yer tutmaması açısından laptopla idare edecektim fakat aptop ekranıyla idare edemeyeceğime emin oldum Alacağız yeniden mecburen.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 2 Mart 2015; 20:29:58 >

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • abi mesajın var :)
  • _____________________________
    Hızlı Güvenli Satış. Komisyon eklenerek sanalpazar açılır.

* Güven ruh gibidir. Gittimi gelmez.

* |||||||selamninja:Bir şehir efsanesi ||||||||

Sıkıntısız alışveriş yaptıklarım: ekt 780 tl çek satışı.Justfather 1300 Tl çek satışı oboynukisa ekran kartı satışı.hiickimse 256 Gb SSD alışı Voidian Ekran Kartı Alışı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.