Şimdi Ara

24 Ocak!!Uğur Mumcu'yu Unutmadık.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Haythuyt

o zman miletin uyanabileceği zmanlardı bu nednele milleti uyandıracak kişileri öldürdüler bir çok suikast oldu
    şimdi toplum tam kıvamına geldi artık suikast olmuyor

Bence mesele farklı;

Türkiye'de suikastlerden dolayı adam gibi düşünür kalmadı, o yuzden suikast yok. Millet hala uyuyor, uyurda.
  • Unutulmadın...
  • unutmadık unutmayacağız uğurlar olsun...
  • Saygıyla anıyoruz seni Uğur Abi...
  •  24 Ocak!!Uğur Mumcu'yu Unutmadık..
     24 Ocak!!Uğur Mumcu'yu Unutmadık..
     24 Ocak!!Uğur Mumcu'yu Unutmadık..

dün cezalı olduğum için yazamadım. gerçi sırf dün ya da bugün değil, her zaman içimizde olmalı. 2si hain suikaste kurban gitti, 1i kansere yenik düştü. hepsini saygıyla anıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

umbaba

Türkiye'de kürtler ötekileştirilmiyor, imzanı değiştirirsen sevinirim. Türk-Kürt-Laz-Çerkez bu vatanın 1. sınıf vatandaşları ve zenginliğidir.

konuya dönecek olursak Uğur Mumcu devlet içinde dönen hesaplaşmaların kurbanı olmuştur.

Hayır..
    Kesinlikle katılmıyorum. Bu ülkede Kürt'ler öteki durumuna düşürülüyor,böyle giderse daha da düşecek..
    Bu ülkede hiç kimse çıkıpta ben Kürt'üm diyemiyor.. Diyebildiği tek bir yer var oda DiyarBakır..

Tanıdığım çok fazla Kürt arkadaşım var. Ve hepsi Kürt olduklarını söylemekten çekinmiyorlar. Çünkü çekinmelerini gerektirecek bir durum yok. Senin gibi düşünenler sayesinde öteki beriki gibi farklılıklar ortaya çıkar. Diyarbakır bu şekilde yazılır ayrıca.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.