Arkadaslar selemlar yurtdisindan 35 usd ye alinmistir su anda fiyatlari dustu fakat halen turkiyede satisi olmadigindan alinan fiyata satiyorum meraklilarina.
Kutu acilmis fakat kagit vs posetlerinden dahi cikarilmamistir sadece dvd posetinden cikarilmistir denemek icin (meraktan)
Inglizce olusu ve benim kadar 24 fanatigi bulamayisimdan satiliktir.
ONEMLİ NOT: 24 un PS2 veya PC oyunu degildir masaustu monopoly tarzi bir oyundur ayni zamanda kutu iceriginde 1 adet DVD media bulunmaktadir sanirim oyunda yol gostermek icin.
İstedigim fiyat 50 YTL yada takas hdd tercihen garantili temiz doluSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Valla güzel birşey.Peki arkadaşım nasıl oynandığı hakkında bir bilgin var mı? 24ü ben de çok severim.
24ü bende cok severim ama ingilizcem cok iyi olmadigi icin ve benim kadar 24 seven grup bulamadigim icin malesef oynanmadan duruyor paket :)
nasil oynandigi konusunda su yorumu yapabilirim oyun oynarken DVD yi dvd playeriniza takiyorsunuz ve kartlarla yonlendirmeleri takip ederek birseyler yapiyorsunuz dedigim gibi ingilizce ve hevesli bir grup gerekiyor :)