Şimdi Ara

24' Dell Led Lcd Ekran Avid Vokal Studio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar Studiomu Yeniliyorum bu yüzden iki adet Dell 24" Lcd Ekranımı satıyorum kutuları hariç herşeyi tamdır dvı vga kabloları usb kabloları kullanma kılavuzları garanti belgeleri herşeyi tamdır.
    Tekinin Fiyatı 500 tl ikisi 1000 tl dir. harhangi deforme kırık çürük çarığı yoktur alalı 5 ay ya olmuştur ya olmamıştır. Ve Birde Avid Vokal Studio Profesyonel Condenser Mikrofon var oda 200 tl dir. Dileyene Adresimi verebilirim gelip deneyep test edip alabilir iyi günler...
    Resimlerde Mikrofonu ve ekranları görebilirsiniz. Ciddi Alıcılara Pazarlık Payı vardır.

24' Dell Led Lcd Ekran  Avid Vokal Studio

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-margueny -- 27 Mayıs 2012; 14:00:32 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Monitorün tam olarak modeli nedir acaba?

Ürün ile ilgili daha detaylı bilgi verirseniz daha kolay satarsınız
  • Dell P2311HB . Ürün ile ilgili Bende pek bilgi sahibi değilim googlede nekadar aradıysamda ürün bilgilerine ulaşamadım. Galiba Türkiyede olmayan bi ürün yada internete düşmemiş bilmiyorum zaten bende 5 ay önce çalıştığım yeni açılmış bir yerden maaşım karşılığında almıştım çalıştığım yer 1 ay açık kaldı sonra iflas etti bende maaşım karşılğı bunları almıştım. Benim elimdede Ürünlerin kutuları hariç herşeyleri mevcut cd si kullanma klavuzları garanti belgeleri kabloları ürün çok kullanışlı vga dvı usb porları mevcut yani usb kablosunu kasanıza bağlayarak monitörün yanındaki iki adet usb girşini çok daha kullanışlı bir şekilde kullanabilirsiniz film oyun için çok iyi bir ekran 24" büyüklüğü var bence gayet iyi bir büyüklük. Ciddi alıcılar adresimi verebilirim gelip burda test edip alabilirler. Not: İstanbul Asya yakasındayım.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.