Şimdi Ara

23 yıllık hayatımda bir başarım yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben boşa yaşamışım bunca seneyi okula gitmek,ders çalışmak,arkadaş ortamı kurmak felan hiç biri bende yok ha önemli mi değil artık tek hedefim güzel bir işe girip karnımı doyuracak kadar kazanmak onuda yapmak için ders çalışmak lazım ama tam derslre başlayacağım gözden sorun çıktı,doktor az ders çalış dedi ulan ne ders çalışması pc de oyun oynamaktan başka bi şey yapmıyorum diyemedim o zaman 50 ise 25 indiririm kitap sayısını dedim niyse dün rüyama lise yıllarım girdi tekrar lisedeydim kendime soruyordum acaba nasıl geçerim bu yıl kime bakar kimden istiflenirim,torpil bulabilirmiyim diye kan ter içinnde uyandım allahatan bi diplomam var oda olmasa ne yapardım niyse üni okuyorum şu an 3 yıl gitti bir yıl kaldı matematik yok kaç aydır çalışamadımda karı kızda yok gözde pc başında çökerttim niyse bunları anlatıyorum bir zamanlar böyle yazıları okuyup vay canına ne şanslıymışım derdim şimdi artık siz bu yazımı okuyup aman tanrım ne şanslıymışım dersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımdoktoru -- 4 Eylül 2014; 16:02:21 >

• Günümüzde yaşamak başlı başına bir başarı.
  • Biz zaten hergun dünya tarihine geciyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşamak var.. yaşamak var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tespit suana kadar gördüğüm en doğru tespitlerden biri.
  • ibretlik tespit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.