arkadaşlar bu yazdıklarımı anlatacak dostum yok o yüzden sizden bi fikir istiyorum 23 yaşındayım son 5-6 yıldır hiç sevgilim olmadı kızlar sürekli ilgi gösteriyo ama hiç birine yanaşamıyorum onlar iş atıyo konuşmaya çalışıyo yanlış bi şey söyleyip durumu mahvederim diye hep uzaklaşıyorum yada istemedende olsa tepki gösteriyorum çok kafama takıyorum bazı şeyleri karşımdaki insanda hep bi kusur buluyorum mesela son aylarda bi kız daha peşimde ben bu kızla çıkarsam gider yanımdaki insana da iş atar bana yapıtklarını onda da gösterir rezil olurum diye geri çekiliyorum bide kız benden uzun çok raha bide çevresinde sürekli kurt gibi biri bunu peşinden gidiyo ben yanımdaki insanı korumak isterim kimse ona ulaşamasın ama birazda rahatlayım bunun peşinden gidim zaman geçiririm diyorum çok karışık durumdayım bu olmasa başka birine karşı nasıl davranim yardımcı olun ciddi bi kız bulmak istiyorum ama yok aklı başında kimse kalmadı sanki dünyada sizce ne yapmam gerekiyo çevremdekilerde anlayacağınız üzere top gözüyle bakıyo ne dersiniz böyle kızlarla takılsam bunalırmıyım ama yalnız da kalmak istemiyorum her ikisine iyi yapacağım bi durum önerin ne olur Paylaş