Şimdi Ara

23 yaşında tekrar össye girilir mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
6.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sıkça yukarı geliyor konu galiba sıkıntısı olan tek ben değilmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thron -- 7 Nisan 2007; 0:49:24 >
  • bundan sonra giago009 gelecek mi acaba ??
  • yok arkadaş banlanmadığım sürece bu nickle devam edeceğim.
    quote:

Orjinalden alıntı: seyayus

bundan sonra giago009 gelecek mi acaba ??
  • slm millet bölüm kocaeli elektrik müh. okula gitmiyorum artık yani derslerin hiçbirine girmiyorum istanbula geldim biaydır burdayım yalnız bi derdim var okuldan kaydımı sildirmedim 2007de okul puanı kırıldığı için sınava girmiyicem 2008de giricem şimdi ben 2008de istediğim bölümü kazanıp kayda gidince bu eski bölümden dolayı sorun çıkarmı onu bilmiyorum yani iki okulda kaydım olucak bide ben şimdi öğrenim kredisi alıyom ve krediyi de kestirmedim hala hesaba yatıyo yeni bölümün ilk iki senesinde kredi gelecek bu krediler ne okulu bitirdikten ne kadar sonra geri ödenmeye başlıyo bilen varmı okurken bide para ödemiyelim
  • tekrar selam forum ahalisi.. iki seneden fazla olmuş konuya son mesajı atalı.. kocaeli elektrik müh. deydim... okulu bıraktım .. 2008de össye bi daha girdim.. şimdi afyonda tıp 2. sınıftayım.. dersler kol gibi ama olsunn.. rahatım.. iki sene önce okulu bırak diyip de beni yönlendiren thron nickli üyeye teşekkür etmek istedim..kendisine mesaj atıcaktım ama forumu pek kullanmadığım için bilmiyorum atılıyo mu diye..yine okuduğu bölümden memnun olmayan arkadaşlar varsa benim de tavsiyem bi daha össye girmeleri yönünde olucaktır.. eyvallah
  • abim 21 yaşında girdi össye 4yıllık bir yeri kazandı aslında dgs girmişti o olmayınca össde tercih yaptığı yere gitti
  • ula bende okuom bi baktm 2007 yazıo
    neyse hayırlısı olsun sevindim senin adına...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenom

bu sene bende giriyorum. elektroniği bırakıyorum bende. aynı durumdayız. bende eşit agırlıktan hazırlanıyorum.

vay be 3,5 yıl önceki mesajım. evet o sınava girdim eşit agırlıkta ilk 3000e de girdim ama bölümü bırakmak yemedi. Ailemin etkisiyle devam kararı aldım. Bu sene bölümde 6.senem ve son sınıfım keşke bıraksaydım diyorum. Ne prestiji var ne emeğinin karşılığını alabildiğin iş imkanları. Artık mezun arkadaşları da görüyorum haftada 6 gün sürünüyorlar. maaşları da ortalama diyebiliriz. Kesinlikle emeğin karşılığı değil.

Doktorlar da çok zorlanıyoruz derler ama nasıl oluyorsa hepsi uzatmadan 6 yılda bitirir. Hepsi mi zeki bu arkadaşların da böyle zor bölümleri bitirebilirlerken küçümsedikleri ee gibi mühendisliklerde uzatanlar 4 yılda bitirenlerden çok olur. Hadi ögrenim hayatındaki zorlukları geçtim daha sonra iş hayatındaki zorluklar da cabası.

Ben de 23 yaşındayım şu diplomayı bi alıp farklı bir şeymi okusam diyorum. Şimdiki aklımla olsam hiç düşünmeden gider tıbımı okurdum. Of çok dertliyim.

• quote:

quote:

bu sene bende giriyorum. elektroniği bırakıyorum bende. aynı durumdayız. bende eşit agırlıktan hazırlanıyorum.

vay be 3,5 yıl önceki mesajım. evet o sınava girdim eşit agırlıkta ilk 3000e de girdim ama bölümü bırakmak yemedi. Ailemin etkisiyle devam kararı aldım. Bu sene bölümde 6.senem ve son sınıfım keşke bıraksaydım diyorum. Ne prestiji var ne emeğinin karşılığını alabildiğin iş imkanları. Artık mezun arkadaşları da görüyorum haftada 6 gün sürünüyorlar. maaşları da ortalama diyebiliriz. Kesinlikle emeğin karşılığı değil.

Doktorlar da çok zorlanıyoruz derler ama nasıl oluyorsa hepsi uzatmadan 6 yılda bitirir. Hepsi mi zeki bu arkadaşların da böyle zor bölümleri bitirebilirlerken küçümsedikleri ee gibi mühendisliklerde uzatanlar 4 yılda bitirenlerden çok olur. Hadi ögrenim hayatındaki zorlukları geçtim daha sonra iş hayatındaki zorluklar da cabası.

Ben de 23 yaşındayım şu diplomayı bi alıp farklı bir şeymi okusam diyorum. Şimdiki aklımla olsam hiç düşünmeden gider tıbımı okurdum. Of çok dertliyim.

23 yaşında isen girebilirsin bence sınava kesinlikle. Ben İngilizce Öğretmenliği Hazırlık sınıfındayım. Sınıfımızda 21, 22, 23, 24 yaşlarında kişiler var. Açıkçası onlar bunu hiç sorun etmiyorlar ki bence doğrusunu yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: unleashead

quote:

quote:

23 yaşında isen girebilirsin bence sınava kesinlikle. Ben İngilizce Öğretmenliği Hazırlık sınıfındayım. Sınıfımızda 21, 22, 23, 24 yaşlarında kişiler var. Açıkçası onlar bunu hiç sorun etmiyorlar ki bence doğrusunu yapıyorlar.

mezun olana kadar 24, sınava hazırlık 25. Artık çok geç elimdeki bölümle en iyisni yapmaya çalışmaktan başka çarem yok. Bu güne kadarki emeği çöpe atmak çok zor bir karar.
    Bir yandan da bu işi 30 yıldan fazla yapıcağımı düşününce zamanın önemsiz olduğunu da düşünmüyor değilim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.