Şimdi Ara

23 Mayıs PBE Yama Notları ( Leblanc Braum nerf) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
3.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TickTok

quote:

Orijinalden alıntı: Burning Desire

Hepiniz saçmalamışsınız, LeBlanc karşısına tecrübeli biri gelirse hiçbirinizin dediği gibi gitmez o işler. Zamanında atılan bir stun/silence/supress LeBlanc'ın %100 ölümüne neden olur. Çok squishy ve buna rağmen mana costları çoook çok yüksek. Mana hungry değil diyenler, komiksiniz. 120 mana cost nedir 5 saniyede bir spamlanan skill için? Zaten ultisinin +dmg'i %60'tan %40'a çekilince çok etkilemişti, umarım bu nerfler böyle gelmez, ap ratioları artsın base damage'ler düşsün yeterli.

Kardeşim şimdi birşey dicemde neyse.Şöyle egonuzu tatmin etmek için kendinizi küçük duruma düşürmeyin.Şu anda en op 3 herodan biri lb.6 levelde tek komboyla bitiriyor işi.İnanılmaz bir damagesi,yüksek kaçma mekanizması var.Ve halen op degil diyorsun

Tamam bunlar var ama aşırı squishy. Tf esnasında bir Skarner, WW tarafından direk parçalanıyor. Mesela geçen 15-1 lb vardı karşıda ben Vayne oynuyordum, bu bana w atarken e ile ittim, itince yeniden w attı ulti ile bu sefer yana flash atıp e + aa ile direk kestim, bunun gibi şeylerle kesmek zor değil. Ayrıca jung gank gelmek için Lb'nin ult ve w kullanmasını beklerse garanti keserler onu. Hele panik yapma gibi bir durumu saymıyorum, o an 2 saniyede erir kombosunu yanlış yaparsa o ana göre. Yüksek kaçma mekanizması olsun bir zahmet, adı üstünde the Deceiver.

Edit : e+aa ile kestim derken e attım flash attım duvara çakıldı bunlar bir anda oldu anlatamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burning Desire -- 24 Mayıs 2014; 16:04:15 >

• LB nefret ettigim ve free elo olarak gordugum bir herodur.

Sizin oyununuza 800 oyun atmis dia1 lb lar gelmemis galiba tek cc ye gider falan demissiniz de.

Yakalamasi ayri bir dert burst ayri bir dert pasifi ayri bir dert hero her acidan broken oynamayi bilen adam icin kabusa donusuyor karsisinda durmak. Galio disinda oyle hard counter ide yok en buyuk artisi bu oldu zaten . Riot calisanlari salak insanlar mi yoksa bronze oyuncularimi bilmiyorum ama bu kadar nerf atacagina 380 olan base damagei dusur 240 a ap ratio yu 0.8 yap lvl 6-11 arasi tek atacagina 11+ tek atsin dengelensin hero nedir bu kadar nerf tamamen oldurucekler heroyu .
  • Lb aldık gelen nerf'e bak. Aldığm her hero ya nerf yiyor yada rework
  • Şimdi LB ye böyle bişey gelse iade edebilir miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan-

Şimdi LB ye böyle bişey gelse iade edebilir miyiz ?

Hayır
  • Le Blanc yedi nerfi yeaaaah
  • Oha yok artık Morello ebenin ***.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdfh

Lb ye nerf gelmiş lb bitmiş diye başlamışlar:önceden de lb op diye ağlardınız. Hem uzaktan farm al, hem tek tek, hem kolayca kaç:sonra da lb ye nerf gelmesin diye bekle. Beter olsun. Her heronun bir eksik yönü varken lb nin ki hangisi acaba ?

şu adamın son lb maçına bakın . adam 33-9-11 taşıyamadı lan. gerçi farm op ama yine de nasus 30 saniyede toptan 3 kule altı ordan yarıp bitirdik

edit link vermemişiz yahttp://www.lolking.net/summoner/tr/2080240#matches

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 25 Mayıs 2014; 0:55:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

Lb ye nerf gelmiş lb bitmiş diye başlamışlar:önceden de lb op diye ağlardınız. Hem uzaktan farm al, hem tek tek, hem kolayca kaç:sonra da lb ye nerf gelmesin diye bekle. Beter olsun. Her heronun bir eksik yönü varken lb nin ki hangisi acaba ?

şu adamın son lb maçına bakın . adam 33-9-11 taşıyamadı lan. gerçi farm op ama yine de nasus 30 saniyede toptan 3 kule altı ordan yarıp bitirdik

? ne kastettiğini anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauron -- 25 Mayıs 2014; 1:23:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

? ne kastettiğini anlamadım

ya linki koymayı unutmuşum da yanlış anladın sen onu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.