Şimdi Ara

23 Garanti 1 Aylık LG G Watch 305 ₺ Full Kutu & GET & HEDİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Nevşehir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android Wear & 5.1.1 + Snapdragon™ 400 1.2 GHz + BT 4.0 + 4 GB ROM & 512 MB RAM + 400 mAh + Değişebilir Kayış

Google Wear Store' da Oyun + Uygulama + Saat Temaları + Root(Hack) + Custom Rom + Kernel bir Android cihazda yaptığınız herşeyi yapabilirsiniz, Moto 360 'dan tek farkı kare olması ve yarı fiyatı.

Ayrıca Smartwatch alırken yazılım ilk dikkat ettiğiniz şey olsun eğer yazılım güçlü değil ise saat elinizde patlar ve olan ile kalırsınız 400-500 tl'ye satılan Çin malı akıllı saatler dahi MediaTeck'in MTK işlemcileri üzerine kurulu uyduruk Android yazılımlarına sahiptir ne mağaza vardır ne de resmi bir yazılım adı, Komik Türkçe dili ve 3 tane saat arayüzü ile düşük malzeme kalitesi size pahalıya patlar. Google Wear işletim sistemi şu an en popüler akıllı saat ekosistemidir, Google güncellemeleri ve mağazasında açtığı özel kategorisi XDA gibi Android geliştiricilerinin de destek verdiği yeni olmasına karşın büyüyen bir teknolojidir.

N11 faturası bulunmakta ve 2 sene garanti mevcut. Aldığım tarih aldığım fiyat fotoğrafta görülüyor. Siyah modeldir oldukça seyrek kullanılmıştır kondisyon 10.9,5 Herşeyi mevcut. Android başta olmak üzere İOS ile de eşleşir kullanılabilir ben i5s de kullanıyordum, Google App Store de "Android Wear" adında özel aplikasyonun çıkarmıştır. Stock cihazlar 700 mHz de çalışırken ben bunu 1.2 gHz ile tam güçe çıkardım yani sıfır kasma sıfır bekleme. Şarj 2 gün gider zaten en yüksek amperde ki SW'lar dan piyasada.(Moto 360 1 gün) Güncel Android sürümü 5.1.1. Takas 'a sıcak bakmıyorum ama değerlendiririm. Sahibinden GET ile alabilir veya havale ile satın alabilirsiniz.

Havale;

305

İPhone 5-5s uyumlu metal Bumper kapak hediyem! ( Kullanılmadı)

FİYAT ÖLDÜ!
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
     23 Garanti 1 Aylık LG G Watch 305 ₺ Full Kutu & GET & HEDİYE 23 Garanti 1 Aylık LG G Watch 305 ₺ Full Kutu & GET & HEDİYE 23 Garanti 1 Aylık LG G Watch 305 ₺ Full Kutu & GET & HEDİYE

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.