Şimdi Ara

23.03.2014 İdeal ve Sürpriz Kuponlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 23.03.2014 Pazar günü için ideal kuponumu sizlerle paylaşmak istiyorum arkadaşlar, kısa açıklamalar da ekledim. Buyrun :

466 - Real Madrid v Barcelona - MS1 - 2.00 (Güven : 8/10)
    Evet arkadaşlar, bence El-Classico'nun favorisi açık ara Real Madrid; bu sezon ne kadar formda olduklarını zaten biliyoruz ve bence Ronaldo faktörü bu maçı etkileyecektir. Messi'nin geçirdiği uzun sakatlık dönemini de düşünmek lazımdır diyorum ve 1-0 ya da 2-1 gibi bir skorla Madrid galibiyetini olası buluyorum. Oran yükseltmek isteyen arkadaşlar H0 oynayabilir.

425 - Real Betis v Atletico Madrid - MS2 - 1.50 (Güven : 9/10)
    El-Classico'dan dolayı Atletico için altın değerinde bir maç, rakiplerinin alacağı her sonuç işlerine geliyor, beraber kalsalar liderle puan farkını 1'e düşürecek, Real Madrid kazansa ise Barcelona ile olan puan farkını 4'e .ıkaracak. Kazanmasına kesin gözüyle bakıyorum, 1.50 olan gayet tatmin edici. Oran yükseltmek isterseniz, H2 veya H0 seçeneğini tercih edebilirsiniz, fakat ben tek farklı galibiyetlerini daha olası görüyorum; tercih sizin.

422 - Aston Villa v Stoke City - MS1 - 1.85 (Güven 8/10)
    Karşımızda 13 maçtır deplasmanda kazanamayan bir Stoke City; ve Chelsea galibiyeti ile moral bulmuş, ondan önce de yine kendi sahasında Norwich'e 4 atmış bir Aston Villa var. Aynı zamanda iki takımın da Premier Lig'de 34'er puanı bulunuyor, Aston Villa kendi evindeki bu maçı kazanacaktır. Oran yükseltmek isteyen arkadaşlara H1 veya X/1 tercihlerini öneriyorum.

"Toplam Oran : 5,55"

Ben şahsen yarın 5 lira basacağım bu kupona arkadaşlar. Öğrenci işi

Not : Sürpriz kuponu da birazdan ekliyorum bu mesaja.

Sürpriz kupon :
    417 - Salzburg - SC Wiener Neustadt - +7 - 7.00
    462 - Lazio - Milan - H0 - 3.75
    447 - Valencia - Villareal -MS0 - 3.20

Toplam Oran : 84

Buna da 2 lira atıcam arkadaşlar

Hepimize bol şans, bol kazançlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rochie Roch -- 23 Mart 2014; 1:33:41 >

• İdeal mantıklı 3 maç tam benim tarzım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Tamam

İdeal mantıklı 3 maç tam benim tarzım.

Bol şans hocam
  • Atletico rakiplerinin puan kaybettiği haftalarda avantajı değerlendiremedi, hatırlatırım. Bence riskli. MS0 olabilir.
  • 1. Kupona inter ust ve napoli ms eklersen benim kupon başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aston Villa ne yaptı öyle beyler ya, üzgünüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.