Şimdi Ara

22 yaşında üniye başlayacak var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bölüm değiştirmek istiyorum ama hem ailemin tepkisi hem geç kalma hissi beni korkutuyo

Benzer durumda olan varsa konuşmak iyi gelebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 22 yaşındayım iyte bilgisayar müh başlıyorum:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hippasus H kullanıcısına yanıt
    Ailenizin tepkisi ne oldu beni reddedebilirler :)

• GoodMan4 G kullanıcısına yanıt
    ben dgs ile geçtim. pek bir şey demediler ama başlarda benim zoruma gidiyordu bu durum. fakat şöyle düşün, kötü bir bölümde okuyup sevmediğin işi yapacaksın, iki üç yıl belki işsiz gezeceksin, iki üç yıl belki asgari ücrete tamah edeceksin. böyle olacağına istediğin bölümü, istediğin üniversiteyi kazan işini severek yap, biraz fazla çalış arkadaşlarınla aranda fark olsun, mezun olmadan işin hazır olsun gerisi kısmet, şans:) çok çok diğerlerinden üç beş yıl geç emekli olursun ama olsun zaten sevdiğin iş bir şey olmaz.

ayrıca üniversiteye 18 ile 22 yaşında başlamak arasında da daha fark var. daha olgun ve sorumluluk sahibi oluyorsun. ali nesin hoca, üniversiteye başlama yaşlarının erken olduğunu, 20’li yaşların daha uygun olduğunu söylüyordu mesela:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 21 yaşındayım istanbul hukuk'a başlıyorum bu sene. Eğer mutlu değilsen ve yapabilecek iradeye sahipsen kesinlikle denemelisin.
  • Ben de seneye yani 22 yaşımda başlayacağım

• 21 yaşında lisansa başlamayı umuyorum (dgs)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yaş sıkıntı olmuyor ki ünide. Bizim sınıfın yaş aralığı 17-25 arası, başka lisans bitirip gelen de var.

• sonmohikan oturanboğa kullanıcısına yanıt
    Şuan okul devam ediyo ve geçmek için önümde 1 yıl var. Bu süreçte ne yapmalıyım bilmiyorum. Merkezi ile geçeceğim için sınava çalışmak da gereksiz tam bi amaçsızlık dönemindeyim

• Up

• sonmohikan oturanboğa kullanıcısına yanıt
    Bir an önce karar vermeniz sizin lehinize olacaktır hocam zaman affetmez

• ben..boğaziçi üniversitesi denilen çöplükte okuyorum istemediğim bölümdeyim..gerçi şuan hazırlıktayım. ingilizceyle sınavı bi arada götürüyorum beynim durursa bırakırım (yaş 22 değil bu arada 18)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.