Şimdi Ara

22' veya 20' de kral monitör hangileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben pek bilmiyorum ama duydugum 206bw 226bw benim ekran kartim max 2048 1536 yi destekliyor siz ne önerirsiniz bide monitörün destekledigi cözünürlükten assasini kullansam görüntü bozulur mu

• 206bw öneriyorum ekran kartın eskiyse oyun oynarken biraz zorlanır başka bir sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaryıldız -- 1 Eylül 2007; 19:06:57 >
  • ekran kartim x800gt
    bide ben 22" olmasini daha iyi olur aslinda film izlemek istedigim icin aliyorum 206nin nesi daha iyi 226 dan??
  • Hp w2207 ve Samsung 206BW öneririm. Tercihim Hp'den yana olurdu...
  • biraz araştırırsan bulursun mesela görüntüsüdaha iyi fiyatı daha düşük vb.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdaryıldız

biraz araştırırsan bulursun mesela görüntüsüdaha iyi fiyatı daha düşük vb.

bence tartışlılır ihtiyaçlar bağlı ve aradaki piksel aralığı benim yanyana o kadar incelememe rağmen pekte fark edilmiyor ama dediğim gibi amaç önemli film de faha zekli kullanırsın 226 yı ama oyunda 1400*900 de belki 20" tercih edilebilir diğerinde daha dağınık görüntü vereceği için ekran kartı iyi olursa 22" gene tercih unsuru olabilir 1600* 1050 de kullanırsın sorun gider ama 17" ile 19" inch monitörlerde 20" ile 22" deki gibi aynı piksele sahip ve oyun oynarken 19" lerin pixeller belli oluyor tek sorun bence bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palakash -- 1 Eylül 2007; 20:54:24 >

• Samsung 206BW yada koy biraz daha maddi sıkıntı yok ise 226BW sorunsuz taş gibi müthiş bir görüntü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.