Şimdi Ara

22'' monitörler hakkında biir soru..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • önümüzdeki günlerde daha geniş bir ekranda oyun oynamak için 22'' monitör alacağım fakat ekran kartım pek iyi bir kart değil(palit hd2600 pro) oynadığım oyunlarda genel olarak çok iyi olmasada iyi ekran kartı isteyen oyunlar (pes2008 nfsmw nfsps dirt vs.) diyeceğim şu 1680*1050 bir monitörde 800*600 ve ya 1024 * 768 çözünürlükte oyun oynamak nasıl olur?? kareleri elimle sayabilirmiyim mesela?

SAMSUNG 2232BW
  • Evet maalesef goruntu cok kotu olur. 1024*768 çözunurluk en az 22''te. Tamam hadi 800*600 de normal windows uygulamalarında kullanabilirsin zar zor olsa bile .Ama oyunlarda asla
  • peki ben bi ara 19'' monitörde şöyle bişi görmüştüm adam oyunu 1024*768 de oynarken ekranda yanlarda boşluklar wardı yani oyun ekranın bir kısmında oynuyordu böle bişi warmı yoksa o oyundan fln mı kaynaklanan sorun?

SAMSUNG 2232BW
  • Oyunda sorun yoktur sadece yanlıs ayarlar seçilmiş olmalı. Mesela senin gordunun buyuk ihtimal dikdörtgen (yani bu ws olarak geçiyo) fakat oyun ekranı kare olarak goruyosa goruntuyu ona gore gondermistir. Ayarları biraz kurcalarsa kolayca halledilebilecek bir sorun .

Onun bir ayarları vardı tam olarak hatırlamıyorum amam 4:3 , 16:9 gibi ayarlar vardı . Onlardan biri seçilerek oyunda halldeilerbir sanıyosam.

SAMSUNG 2232BW
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.