Şimdi Ara

22 Level save 10 numara [ETS2]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
18.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar save 22 leveldir beceriler fule yakındır 2 garaj vardır ikisindede 5 şoför 5 çekici vardır. Çekiciler 10 numara en sade şekilde güzelce modifiye ettim
    Abartı bir save değildir normal seviyededir biraz ileriden başlamak isteyenler için gayet idealdir.

İşte bir kaç resim,

SAVE İNDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet552 -- 28 Ekim 2012; 11:50:57 >

• Güzelmiş. Gelir ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet552

Arkadaşlar save 22 leveldir beceriler fule yakındır 2 garaj vardır ikisindede 5 şoför 5 çekici vardır. Çekiciler 10 numara en sade şekilde güzelce modifiye ettim
    Abartı bir save değildir normal seviyededir biraz ileriden başlamak isteyenler için gayet idealdir.

İşte bir kaç resim,

SAVE İNDİR

nereye atçez

• Rarin içerisindekileri belgelerim ets2 klasörnün içine atın ama yedeğini alın ne olur ne olmaz
  • işe yaramadı
  • içindeki bütün dosyaları profilenin içine at sorun çözülür kardeşim
  • çok teşekkürler hocam bende böyle bir şey arıyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • savem kayboldu patch atarken 18 leveldim yine bulabildiğim en yakın save seninki oldu birader. yalnız 20 level olmuşun 2 garajın var full yapılı scania var haritanın çok azı keşif olmuş ben burayı çözemedim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalMW

savem kayboldu patch atarken 18 leveldim yine bulabildiğim en yakın save seninki oldu birader. yalnız 20 level olmuşun 2 garajın var full yapılı scania var haritanın çok azı keşif olmuş ben burayı çözemedim ?

Cheat engine mod on :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyleee :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.