Şimdi Ara

22 inç mönitör seçimi, Asus mu Lg mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Son bir kez danışayım dedim

Asus VW220S 340 ytl
    http://www.exa.com.tr/asus/monitorlcd/asus_vw220s-407-3071.html
    Lg L222WS 360 ytl
    http://www.sanalmarketim.com/urun/c1def46dba86de4acc53f0227425d57b/LG-L222WS-BN-22#39;-LCD-Widescreen-Siyah-5ms-Monitor

Parlaklık contrast gibi değerleri tamamiyle aynı. yalnız asus'ta ölü piksel garantisi mevcut

siz olsanız hangisini seçerdiniz?
    Açıklayıcı olursanız sevinirim. Bir de dvi yok onlarda demeyin, önceki bakındıklarıma göre analogla arasında öyle ahım şahım bir fark yok. Hatta gözün gördüğü derecede bir fark mevcut değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 15 Ekim 2008; 22:34:22 >

• aralarında hiç fark yok. asus'ta ölü piksel garantisi olmasına rağmen lg alırdım. çünkü bana daha şık göründü.

bugün almak istediğim asus'un üç tanesi arkaya arkaya ölü piksel verdi. sağlam olanı dördüncüde denk getirebildim. Nasıl bir şansızlığım varsa artık.. Aslında bu kadar hatanın üstüne yine bu modeli almak akıl karı sayılmayabilir çoğu insan için. Bulgar inadım tuttu eski emektar 17 inç samsungumu kaldırdım şu an asusu kullanıyorum.

Bu mönitörü de bir internet cafe'de görmüştüm hoşuma gitmişti. Lg'yi deneme fırsatım olmamıştı. belki densesem beğenirdim..
    Sonuç olarak Asus lcd alacaklara tavsiyem almadan önce mutlaka ölü piksel kontrolü yapın. işinizi şansa bırakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 15 Ekim 2008; 22:06:43 >

• Kardeş exanın sitesinde ölü piksel garantisinden bahsedilmiyor sen bu asus 22" monitörü nerden aldın?
    KAYITLI LİNUX KULLANICISI #400940
    MECBUR DEĞİLSİN!!!
  • Öm yoluyla biraz uzun bir cevap verdim. Bir de buraya yazayım belki insanların işine yarar
    Gold'tan aldığın mönitörde bir sorun olması halinde 15 gün içinde değişim veya para iadesi yapabiliyorsun. Ölü piksel sayısı ve niteliği önemli değil. bir tane çıkarsa bile değiştiriyorlar dediğim süre zarfında

çoğu firma bunu yapmıyor. O yüzden almadan önce kontrol etmekte fayda var. internetten lcd mönitör almanızı tavsiye etmiyorum

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 18 Ekim 2008; 8:18:16 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.