Şimdi Ara

212 VIP MEN KULLANAN TAVSIYE EDEN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yenı çıkmış galıba alıcam bu aksam ykm den sızce nasıl

• up
  • abi birisi bişey yazsın yaaa
  • bugün lacoste red, jil sunder man ve 212 vip men aldım . malum yaz hazırlığı . öğrenciyim bütçemide aşmamaya çalıştı mama napalım olmadı..

3 üde muhteşem kokular. kumralsan 212 vip men süper gidiyor. lacostered çok ıscak havalarda muazzam ötesi güzel koku , jil sunder men ise sıcakalrda güzel gider
  • Bende 212 men aldım hoşuma gitti ancak biraz kadın kokusuna benziyor kullanan varmı??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Bende 212 men aldım hoşuma gitti ancak biraz kadın kokusuna benziyor kullanan varmı??

bugün aldım .sevgilim lacos red sonrasında beğendiği en iyi koku oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cityzen

quote:

Bende 212 men aldım hoşuma gitti ancak biraz kadın kokusuna benziyor kullanan varmı??

Ama hocam benim ki vip değil normal 212 man. Koku güzel ama biraz kız kokusuna benziyor yada bana öyle geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ama hocam benim ki vip değil normal 212 man. Koku güzel ama biraz kız kokusuna benziyor yada bana öyle geliyor.

ozaman bilemem yalnız vip men çok çok iyi ... lacostered favorim ondan sonravip men.
  • Orijinal için konuşuyorum 212 çok kalıcı değil. Hatta kalıcı değil. Sexy Man ve düz 212 böyleydi. VIP de böyledir büyük ihtimal.

Kokuya ise bakmıştım. Hatırladığım kadarıyla güzel bir kokuydu ama sanki orijinali daha iyiydi.

Benim önerim Diesel Für Life Summer olanına bak. Anason temalı bir yaz parfümü. Ama çok farklı, çok güzel.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ozaman bilemem yalnız vip men çok çok iyi ... lacostered favorim ondan sonravip men.

Hocam orjinal mi aldınız yoksa doldurma mı ? Orjinalse nereden aldınız ?

• Hiç kullanmadığım jelatinli kutusunda bulunan 50ml 212 VIP Men parfümümü satıyorum.İlgilenenler PM atsın.

http://forum.donanimhaber.com/m_61509358/mpage_1/f_/key_212+vip+men//tm.htm
  • parasızlıktan gül suyu tek alabildim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.