Şimdi Ara

21 yaşındayım ancak 15 gösteriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle, bu konu konu dısına açılmıs kişisel bir konudur. O yüzden şöyle böyle derdini ... falan yazmanızı gerektirecek bir durum yok.
    Kendimden bahsetmek gerekirse 21 yasındayım ancak dıs görünüş olarak yasımdan en az 5 yaş daha küçük duruyorum.Bu benim için hiç önemli değil ancak bir orta doğu toplumunda fazlasıyla önemli. Sosyal bir insanım ve ağzım iyi laf yapar. Bu dış görünüş eksikliğini toplumsal hayatta gideriyor. Ancak ilk izlenim öyle değil tabi :=)) Bir de üstüne gözlük denilen obje var tabi...

Dış görünüşümü nispeten olumsuz etkileyen ve yaş düşüren şeyler sunlar:
    1-Fazlasıyla beyaz bir tenim var
    2-Sakallarım yok, çıkmaya da niyetleri yok :)
    3-Gözlük kullanıyorum
    4-Ergenlikte bile sivilcem çıkmadı, bu çok güzel bir şeydi ancak geçen sene yanlıs bir hap kullanmam neticesinde yüzüm irili ufaklı sivilce doldu. geçseler bile izi kaldı...
    5-boyum pek uzun sayılmaz
    6-Fitim, göbek falan yok, bir deri bir kemik de değilim ancak kas kütlem de yok. Cüsse olayından dolayı bu da yaş düşürüyor.
    7-Kulaklarım kepçe. Bu yaşı etkiliyor mu bilmiyorum ancak görünüşe direk eksi...
    8-Vücudumun kıl tüy dağılısı garip, bacaklarda ayakta fazlasıyla istemediğim kadar kıl varken, vücudumun üst tarafında hiç yok. Bu dış görünüşe kesinlikle eksi değil ancak yaşı düşürüyor.

Genel manada böyle. Çalıstığım işte halen sigortasız çalıstırmak serbestse bizim oğlanı da işe sokalım gibi laflar alıyorum :) Alkollu mekanların girişinde her türlü kimliğim alınıyor, ki ben olsam ben de kendimi kontrol ederdimYaşım sorulduktan sonra maşallah tepkileri veriliyor, 17 yasındaki elemanlar çocuk diye hitap etmeye çalısıyor falan. Sırf bu yüzden kavga bile çıktı. Giyimime özen gösteririm. İyi giyindiğimi düşünüyorum ancak olmuyor, tamamlamıyor. Bu durumu tersine çevirmek için bir şeyler yapmaya karar verdim ama doğal işleyişi de bozamayacağımın farkındayım. Bu durumu yaşayıp tavsiye verebilecek birileri var mı? Fikir alısverisi yapabiliriz

• Kimseyi takmaman lazım yapabilcek bir şey yok,temiz suratlısın büyük ihtimalle
  • Bu kadar uzun yazıyı DH li kimse okumaz SS çek at yorumlayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

Bu kadar uzun yazıyı DH li kimse okumaz SS çek at yorumlayalım
    kesinlikle.
  • 85 yaşındayım ama 24 gösteriyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende tam tersi 18 yaşında çocukların bana abi demesini sevmiyorum . 22 Yaşındayım ama ne biliyim hala genç hissetmek istiyorum biri bana abi diyince yaşlanmış gibi hissediyorum.
  • Bende 24 yaşındayım ama 16-17 yaşında gibi gözüküyorum. Liseye tekrar başlasam yadırganmaz fazla yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hernos2

Bende tam tersi 18 yaşında çocukların bana abi demesini sevmiyorum . 22 Yaşındayım ama ne biliyim hala genç hissetmek istiyorum biri bana abi diyince yaşlanmış gibi hissediyorum.
    ben de istemem bana abi demesini 18 yasında çocuğun yaş takıntım yoktur.ama çocuk diye hitap da sıkıntılı
  • Ne yapabiliriz? Ne sorunlu insansın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakal ektirebilirsin. Bazı klinikler yapıyor. Bi de body yaparsan iyi olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı yaştayız bende aynı durumdayım sakal yok denecek kadar az 16 17 gösteriyorum, ileride tipimiz oturur bence tahminen 25 ten sonra en geç 30 ama bu yaşlarda biraz sıkıntı ergenliğimiz hala bitmedi bence benim vüdudum hala gelişiyor.Vücut yapabilirsin daha yaşlı durursun sakal da çıkar ailende köselik yoksa 25 e kadar hiç gelişmezse ektirirsin artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Sakal ektirebilirsin. Bazı klinikler yapıyor. Bi de body yaparsan iyi olur
    sakal ekimi estetik durmuyor ve çok belli oluyor diyorlar
  • 22 yaşındayım, sakallı ve kıllı olmama rağmen 17-18 gösteriyorum umarım hep böyle gider, genç gözükmek iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • söyle böyle derdini s...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest87628 -- 18 Eylül 2018; 2:53:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 12 yaşında olup da kas imparatorluğunu kurmuş olan 18 yaşında görünen forumdaşlar + lasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C05AA6244 -- 18 Eylül 2018; 3:5:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.