Şimdi Ara

21 Yaşında Citroen C5 Peugeot 508 vs Almak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
4.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya girmeden önce bir an c5 ve 508 çıkalı 21 yıl olmuş mu dedim 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sportium -- 15 Ağustos 2020; 13:55:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • guzel kardesim git 2019 clio joy al 0.9 mis gibi icin rahat bin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Riving

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Amca oğlunda var aldığı güne lanet ediyor hocam piyasa kötü durumda satamiyor da

Burdaki şahısta C5 c200 den iyi diyor

En iyisi ölü taklidi yapmak boyleler

• C5'in iç tasarımı çok çirkin. 508'i tavsiye ederim tabiki dizelini.Genç işi bir araba istiyorsan Alfa Romeo 159'a bir göz atmalısın ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 15 Ağustos 2020; 14:34:18 >
  • 0 km almayacaksanız Psa grubundan olabildiğince uzak durun . Ucuza satıldığından satın alanlar bir arıza durumunda orjinal yedek parça takmak yerine ya tamir ya da yan sanayi parçayı tercih ediyorlar , özellikle elektronik parçada psa grubu asla yan sanayi kabul etmez başka yerden arıza verir beyine kadar gidebilir ( 30 bin tl lik 2006 model c3 ün beyni 12 bin tl ) . O yüzden olabildiğince uzak durun . Km düşürme olayıda en çok yapılan markalardandır .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hyundai Matrix
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

C5'in iç tasarımı çok çirkin. 508'i tavsiye ederim tabiki dizelini.Genç işi bir araba istiyorsan Alfa Romeo 159'a bir göz atmalısın ayrıca
    kanka bencede iç mekan olarak 508 daha güzel
    alfa alırsam külüstür 159 yerine giulietta alırım kanks
  • 2013 c4 exclusive aracım var geçen sene 31 ağustosta 70bin tl ye aldım bugün emsalleri 130 bin tl'den aynı gün satılıyor. Kimisi çok abartmış citroeni kimisi ise yerin dibine sokmuş. Alana kadar çok ön yargım vardı masraf açar mı problemli araba bunlar vs. diye arabada yok yok.. koltuk ısıtmadan, kör nokta ikaza kadar. Kesinlikle Golf, Leon vs. kıyaslamam bile aracı. Polo yanına yaklaşamaz zaten. Kaporta olarak ön kaput aleminyum alaşım olduğu için katlanması gayet normal ama frenle karışık tahmini 80-90 km hız ile önümde kaza yapan c4 de burnu kanamadan paldır küldür aşağı indiler. Resimleri de vardı aracın bulursam atarım. c5 biraz daha problemli bir araç. Arkadaşımda da c200d var kullanma fırsatım oldu tabiki birisi citroen birisi mercedes ama konfor olarak çok fazla bir fark hissetmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toutonic

Bence kesinlikle bu iki arabadan uzak dur. Sıfır olarak 508 alma gafletinde bulunduk. 1 6 thp motor 80 binde turbo sensörü arızası verdi araba. Uzun yoldayken dönüncr servise gösterdik 2013 yılında 1400 lira masraf çıkardı. Şimdi belki 3-4 bin lira. 100bin km de elektrikli Sürücü koltuğu çalışmamaya başladı. Hem çok yakıyordu 10 ltden aşşağı yaktıramazsın. 1.6 120 lik dizel linealar tokatlıyor
    Aynı arabayı 9 senedir kullanıyorum. Motor kulağını yeni değiştirdim devam ediyorum başka sorunum olmadı. Sen kullanmasını bilememişsindir Mercedesleri BMW leri tokatlıyorum şehir dışında. Ama kalkışta hantaldır o konuda haklısınız.Ayrıca THP Bmw ile ortak bir motordur. Konuya dönmek gerekirse bu araçların 1.6 dizel otomatikleri gitmiyor ve rezalet mcp şanzıman var. Tavsiyem biraz daha koyup 2.0 HDI C5 almanızdır. C5 daha sportif ve havalı duruyor bence. Piyasasıda 508 e göre daha iyidir. Ama 508 2.2 HDi bulursanız kaçırmayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drknl35 -- 17 Ağustos 2020; 15:17:26 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Fanboyluğu bırakıp peynir tenekesi dediğiniz araçların euroncap testine bir bakın isterseniz.9 senedir Peugeot 508 kullanıyorum bundan öncede 8 sene 307 kullandım.İkinci araç olarak da 407 aldım.Hiçbir problem yaşamadım çok şükür.Bu işler şans işidir.Sizin dilinizden konuşacak olursak arka tampon demirinden bile kısan Honda mı daha güvenli? Yoksa DSG şikayetleriyle dolu Vw mi daha sorunsuz? Yanlış anlaşılmasın ben hangi marka bana göre güzel araç yaparsa onu alırım amacım Honda ve Vw ye pislik atmak kesinlikle değil. Bilip bilmeden "artistlik" yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

0 km almayacaksanız Psa grubundan olabildiğince uzak durun . Ucuza satıldığından satın alanlar bir arıza durumunda orjinal yedek parça takmak yerine ya tamir ya da yan sanayi parçayı tercih ediyorlar , özellikle elektronik parçada psa grubu asla yan sanayi kabul etmez başka yerden arıza verir beyine kadar gidebilir ( 30 bin tl lik 2006 model c3 ün beyni 12 bin tl ) . O yüzden olabildiğince uzak durun . Km düşürme olayıda en çok yapılan markalardandır .
    Bu C3 e özel bir durum değil. Tüm eski arabaların parçası pahalı olur Şahin,doğan,albea,symbol,reno 9 olmadıkça.
  • War Rock W kullanıcısına yanıt
    Şehitkâmilden eski kasa, 27 plaka bmw mi almayı düşünüyorsun? Seni tanımak isterim yiğidim, kahvaltıda yürek mi yiyorsun.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Euroncap gibi uluslararası bir kuruluş yalan söylüyor o zaman. Yanlış anlaşılmasın ben diğer markalara güvensizdir demiyorum. Hala saca bakıyorsanız taunusa binebilirsiniz.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Konusu bile var. Bakabilirsiniz. Sen Hondayla pamuğa oturma da.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.