Şimdi Ara

21 yaşına gireceğim ve evet 0 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
2.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ProVival

Ailen falanmi o hale getirdi yoksa okul cevre yuzunden mi ayni duruma dusecek gibiyim

insan seçiminde çok kötüyüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheel Of Time

quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

14 yaşındayım hakan şukurden fazla milli oldum

14 yaşındayim kısmıni yazman gereksiz zira yakındığim sey cinsel eksiklik değil sevgi eksikliği, ama sen bunu yaşın küçük olduğu için anlayamazsın.

Benimde yaş 20 benimde 0 benimde sevgiye ihtiyacım var. Böyle saatlerce sarılmak istiyorum sarılıp uyumak

• quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

14 yaşındayım hakan şukurden fazla milli oldum

14 yaşındayim kısmıni yazman gereksiz zira yakındığim sey cinsel eksiklik değil sevgi eksikliği, ama sen bunu yaşın küçük olduğu için anlayamazsın.

Benimde yaş 20 benimde 0 benimde sevgiye ihtiyacım var. Böyle saatlerce sarılmak istiyorum sarılıp uyumak

:(

• Elinden alçıyi çıkardığına göre gelini öpebilirsin

• Cosmos Bebop kullanıcısına yanıt

Hıcam beni anlatmışsın. Haklısın hiç bulaşmayın bu işlere

• Son 3 yıldır düzenli seks hayatı olan biriyim. 31 in tadı da farklıdır kardeşim üzülme

• quote:

Orijinalden alıntı: N0YAN

Son 3 yıldır düzenli seks hayatı olan biriyim. 31 in tadı da farklıdır kardeşim üzülme

blok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

21 yaşındayken benim de öyleydi. Yakında 25 olacağım ve değişen bir şey olmadı.

Benimde 21yden aynıydı, şuan 23 değişen bir şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: L.U.C.I.F.E.R

Aynı yaştayız kardeşim. Aynı durumdayız. Ama ben hiç arayışa girmedim ne bileyim çok saçma geliyor. Eşcinsel v.s değilim kesinlikle ama herhalde internette mankenleri göre göre çevredekileri beğenmiyoruz. Bizde standartın altındayız ama hayırlısı :D

sağolun herkes sizin gibi moral veriyor

• Yaş 19 durum aynı böylede devam edecek gibi. Yakınmıyorum ama bu durumdan azizim.

• 20 yaşımda ben de böyle diyordum şu an emekli bir öğretmenim hayla aynı durum
  • Duygusal birlesmeden bahsediyorsan , yas 22 bu yasa kadar hic sevgili cabasina girmedim.Akışına bıraktım ve şuan sevgilim var birbirimizi seviyoruz.İlk defa oldu ama tam oldu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: N0YAN

Son 3 yıldır düzenli seks hayatı olan biriyim. 31 in tadı da farklıdır kardeşim üzülme

blok.

Niye knk

• 14 yasindayim hakan sukurden daha cok milli oldum diyen cocuga yazdim ben alinma ustune

• Adam 21 yasinda dota oynayip birilerine hakkini helal etmiyor.

• Cidden merak ediyorum ya bu durumda çok insan var mı ? Yani artık baya baya görmeye başladım .

Bende 21'im ve hiç olmadı . Konuşmadım dahi düşünün artık, nasıl konuşulur falan bilmiyorum . Bir kız gelip bişe sorsa heyecandan altıma mıçarım . Sevgisizlik ve yalnızlık bende kronik bir hastalık oldu artık
  • 24 bitecek 25e girecem bende aynıyım.O zaman ben ne diyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

21 yaşındayken benim de öyleydi. Yakında 25 olacağım ve değişen bir şey olmadı.

20 yasindayim benimde 0

• quote:

Orijinalden alıntı: AMD Athlon 840 Kaveri

Cidden merak ediyorum ya bu durumda çok insan var mı ? Yani artık baya baya görmeye başladım .

Bende 21'im ve hiç olmadı . Konuşmadım dahi düşünün artık, nasıl konuşulur falan bilmiyorum . Bir kız gelip bişe sorsa heyecandan altıma mıçarım . Sevgisizlik ve yalnızlık bende kronik bir hastalık oldu artık

Senin gibi cok kisi var bende 20 yasindayim kizlarlar cozemedikleri sorulari sorsuklarinda ayni masada otururduk sorularini cozerdim giderlerdi 1 tane olsun tam olsun helalinden olsun herseyin vakti var. Yalniz degilsin bunu bil. Saygilar

• Ya amma çok ağladınız 2 kolunuz 2 bacağınız var mi, eee öyleyse, çıkın dışarı işe girin çalışın insan tanıyın zanaat öğrenin okulunuz varsa da yine yapın topluma karışın bu dertler dert değil, herşey kafada !!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.