Şimdi Ara

21 yaş diş teli taktırmak için geç mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 2'ye giderken annemle babama ağladım lütfen diş teli taktıralım diye. Annem olacak kadın yaz tatilinde taktırırız demişti, yaz tatili olunca da sus diye dedim demişti. Babam olacak adam da "çok çarpık olsa taktırırdım gerek yok" demişti. Çok anlıyor ya. Devlet hastanesinde dolgu yaparken doktor ablaya sormuştum taktırmalı mıyım abla diye, o da uzmanlığım değil ama taktırsan iyi olur demişti.

Yazın 3 ay Starbucks'da çalışıp aldığım parayla diş teli taktırmayı düşünüyorum. Kendimi çok kötü hissetmeyim diye şeffaf olandan taktıracağım. Geç mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 22 Şubat 2017; 23:43:13 >

• Kardeşim yazdığını okumadım başlıktan yola çıkarak yazıyorum.

Bana 1 sene kullanacaksın dedler sürekli bişeyler çıktı 5 sene diş teli kuklandım tel kullanmaklada bitmiyor bitince bide aparatı var 1 yada 2 senede onu kullanoyosun sıkıntılı yani imkanın varsa estetik yaptır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KutsalBakire

Kardeşim yazdığını okumadım başlıktan yola çıkarak yazıyorum.

Bana 1 sene kullanacaksın dedler sürekli bişeyler çıktı 5 sene diş teli kuklandım tel kullanmaklada bitmiyor bitince bide aparatı var 1 yada 2 senede onu kullanoyosun sıkıntılı yani imkanın varsa estetik yaptır

Estetik nasıl oluyor ki? Şekil bozukluğu sadece diş teli ile düzeltilmiyor mu?
  • dayım takmıştı 1 senedir baya düzeldi yaşı 36

• Yas 20. Bende takiyorum diş teli. Hic yadirganacak birşey değil. Hatta etrafımda o kadar tel takan yaşitim varki . hiçbirşey için geç değildir. Öyle millet ne der algisina kapılma. Renkli falan taktiriyorsun . kızların hoşuna bile gidiyor .

• Hocam bilmiyorum var mı yok mu tahmin ettim sadece. Ama o diş teliyle bitmiyor yani aklında bulunsun o diş teli tedavisi bittikten sonra aparat kullanıyosun ben 2 ay kullanıp bıraktım aparatı 5 yıl tedavi gördüğüm dişlerim 2 sene sonra sağ ön üst dişim öne geldi tekrar gittim tedavi yarım kalmış normal tekrar tel dediler taktırmadım taktırmam

• quote:

Orijinalden alıntı: KutsalBakire

Hocam bilmiyorum var mı yok mu tahmin ettim sadece. Ama o diş teliyle bitmiyor yani aklında bulunsun o diş teli tedavisi bittikten sonra aparat kullanıyosun ben 2 ay kullanıp bıraktım aparatı 5 yıl tedavi gördüğüm dişlerim 2 sene sonra sağ ön üst dişim öne geldi tekrar gittim tedavi yarım kalmış normal tekrar tel dediler taktırmadım taktırmam

Emek vermeden de birşey olmuyor be dostum. 6 ya oldu benim . daha tedavinin başı sayılır . bakalım ne zaman çıkacak .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır her yaşta taktırabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KutsalBakire kullanıcısına yanıt
    Diş çarpıklığı genetik mi?
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum haklısın ama işte 6 seneye yakın kullanınca insan bunalıyor yani o ilk tel germeden sonraki acı ağrı falan teller çıkınca aparatada gerek yok diye düşündüm keşke kullansaydım düzgünce ama iş işten geçti artık

• kardeş seni o tiple starbucksa eleman olarak mı alıcaklar
  • Geç değil. Ama her yaşta da taktırılmıyor. Ortodontinin bir yaş sınırı vardır. Sembolik olarak sınır 30 yaş gibi birşeydir. Rahatsız oluyorsan taktırabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

kardeş seni o tiple starbucksa eleman olarak mı alıcaklar

ahhahahahahahhahaha

• Hayır benim genetik değil ağız ve çene yapım ufakmış dişler sığmadığından çarpık çıkmış diş teli haricinde şu tvde görüp güldüğümüz kafadan falan dolanan makineler var ya tellere takıp hah işte onlardanda kullandım ben sadece tel değil hocam toplam 3 farklı alet kullandım

• Annem olacak kadın , babam olacak adam ne demek la değişik . insan annesine babasına öyle hitap eder mi ayıp be

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

kardeş seni o tiple starbucksa eleman olarak mı alıcaklar

Sanki ben istedim çirkin olmayı, defol git akşam akşam küfür yeme. Blok.
  • Aile sevgin müthiş onu geçersek geç değil sıkıntı yapma şeffaf olanları da tavsiye etmem hem fazladan paran çıkar hem de normal braketlere gore daha dayanıksız
  • Sana bi taksınlarda aklın başına gelir belki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.