Şimdi Ara

21 Kasım A101 lenovo laptop 1499TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
18.554
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yok hocam ben de o manada demedim.
    7-10 sene onceki bahsettigim model gayet guzel kullanilirken hddye ragmen, simdi bu modelin ssd ile boyle olmasi uzucu. artik kullanmiyorum ama benzer performans alirdim bence. onu w7 ile kullanmistim, simdi bunda w10 var. cihaz gucsuz oldugu icin linux vs kurun diyorlar da eskiden de w7 oldugu icin kuruyordum sorun yasamiyordum.
    amd eski islemcilerde atom seviyesinde malesef
    ayni seylerden bahsetmisiz saygida kusur olduysa affola

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    olur mu, kusur ne demek. aksine verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim

• .

• Bu tur bilgisayarlara cloudready kurarak hizli calismasini saglayabilirsiniz. Windows gibi bloatware icermediginden atom islemcide bile yag gibi akan bir isletim sisteminiz olur.

Neverware
    CloudReady Home Edition Free Download — Neverware
    https://www.neverware.com/freedownload

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünüyorum ama değmez diyorum

sonra yine düşünüyorum 1499 a lenavo bu diyorum

Kararsızım (performans istenmiyor 2 Firefox açsın birinde YouTube diğerinde sörf yapabilme amaç)

Değer mi

• kimliksiz41 kullanıcısına yanıt
    Birader zaten bunlar performans isteyen işler

Eskiden dediğin doğruydu webde gezme en hafif bilgisayar işiydi ama son 5 6 senedir öyle değil web sayfaları çok fazla cpu ram istiyor chrome firefox be diğer tarayıcılar makinanın anasını ağlatıyor. Youtube için de a6 da donanım hızlandırması var mı bilmiyorum eğer yoksa hd oynatırken çok fazla yük altında kalıp fan çalıştırabilir

• 2016 da 800 tlye a6 apu r330 gpu lu almıştım. Harici gpu olmasına rağmen 720p üstü video açınca gecikmeler başlıyor.

• Bu kadar kasmaniza gerek yok. 1000 daha ekleyin 3500u islemcili cihaz bakin. Teknoloji yerinde saymıyor. Simdiden böyleyse birkaç seneye bu cihaz kullanilmaz. Bu dediklerinizi 1500 liralik bir telefon bile daha hizli yapiyor.

• gökhanceylan kullanıcısına yanıt
    Veya prime os kurulabilir.
    https://www.primeos.in/
  • 21 Kasım gelmeden konuyu okuyan arkadaşlara özet geçelim 1500 lira etmez bir ürün.

ama bazen kıyıda köşede kalan mağazalarda stokta kalan ürünleri ucuza veriyorlar o zaman 1000 liraya bırakırlarsa alınabilir

• Ben alacağım, işimi görür.
    Daha ucuza doğru düzgün laptop yok.
    Markalı, garantili, windowslu, ssd'li ürün alacağım.
    Bu fiyata daha iyi özellikli başka laptop bulamadım, üstüne şu kadar koy daha iyisini al tarzı yorumlar da beni ilgilendirmiyor, ben bu fiyata ya da daha ucuza almak istiyorum. Aynı fiyata daha iyisi varsa sevabına birisi yazsın bakayım.
    Niyetlenen baksın özelliklerine kendi kararını versin.

Benim endişem sabah gittiğimde ürünü bulamamak.
  • gebba G kullanıcısına yanıt
    Hocam üstüne koy şunu al diyen yorumları gözardı etseniz bile bu konuda defalarca yazdılar aynı paraya pentium n5000'li laptoplar var üstüne bir şey koymanıza gerek yok. Çok nadir bulunan ürünler de değil en çok iki üç hafta alışveriş sitelerinde indirim kovalayın denk getirirsiniz. a101'de sıraya girince bulabilir miyim diye endişe etmekten daha dertsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 19 Kasım 2019; 16:55:51 >
  • haksancan H kullanıcısına yanıt
    Örnek veririr misiniz? 128 GB SSD N5000 işlemcili lenovo 2000 TLnin üzerinde. Ssd olmayanlar 1750 TL civarı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O modellerde 1TB harddisk var. Bu makinada ise 128GB SSD.

ADATA 128 GB SSD'yi 100 liraya alırsınız (dün forumda alan oldu) ki bu aletin içindeki ssdden daha kalitelidir.

1 TB hdd'yi de elden çıkarsanız çok rahat 100 liradan fazlaya gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 20 Kasım 2019; 0:24:23 >
  • 1000 lira bile etmeyecek bi bilgisayar. bizde 2010dan kalma vardı bu benzeri, zevkine overclock yaparken yakmıştım. sonra içini parçalayıp parça parça kullandım. bu haliyle daha yararlı inanın. alın içini sökün öyle kullanın. bir bütünken hiç bir işe yaramıyorlar. 1500e bunu alacağıma adam akıllı tablet alırım. bunun yapıp tabletin yapamayacağı çok az şey var.

• Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    chrome zaten düşük bilgisayarlarda kullanılmaması gerekiyor
    opera , brave ,kiwi , puffin ....

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Bunları da kullansanız hiçbir şey farketmez hepsi Chrome tabanlı tarayıcılar. Chrome'u bırakın Firefox da oldukça ağır. Çünkü günümüzde artık web siteleri ağır. Hangi tarayıcıyı kullanırsanız kullanın eski veya yavaş bilgisayarlarda takılma yaşıyorsunuz, RAM yetmiyor. Çaresi yok.

• 1500 1650 arasında alternatif model önerisi olan yazsın. Aksi sadece kafa karıştırmak. 1650 dememin sebebi de olur ya cuma indirimleri ile 1500e düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voldemort1923 -- 19 Kasım 2019; 18:23:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haksancan

Bunları da kullansanız hiçbir şey farketmez hepsi Chrome tabanlı tarayıcılar. Chrome'u bırakın Firefox da oldukça ağır. Çünkü günümüzde artık web siteleri ağır. Hangi tarayıcıyı kullanırsanız kullanın eski veya yavaş bilgisayarlarda takılma yaşıyorsunuz, RAM yetmiyor. Çaresi yok.
    o da doğru. ortalık reklam doldu. belki eklenti kurup, mobil versiyonlariyla iş görülebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gebba

Ben alacağım, işimi görür.
    Daha ucuza doğru düzgün laptop yok.
    Markalı, garantili, windowslu, ssd'li ürün alacağım.
    Bu fiyata daha iyi özellikli başka laptop bulamadım, üstüne şu kadar koy daha iyisini al tarzı yorumlar da beni ilgilendirmiyor, ben bu fiyata ya da daha ucuza almak istiyorum. Aynı fiyata daha iyisi varsa sevabına birisi yazsın bakayım.
    Niyetlenen baksın özelliklerine kendi kararını versin.

Benim endişem sabah gittiğimde ürünü bulamamak.
    Aynı mantıkla dün akşam aldım. Evde işimizi görür. Oyunla moyunla işimiz yok zaten. Market olduğu için ziraat sonradan taksitlendirmedi peşin almış olduk:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resonancer06 -- 20 Kasım 2019; 10:24:26 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.