Şimdi Ara

21'' hp1110 ve 17'' Genesis Flat (Ankara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ceviren nickli arkadasdan aldıgım ( kendisi gercekten tanısmasamda cok iyi ve temiz birisi olduğu belli bir kişi) ve hiçbir problemi olmayan gayet güzel bir monitör, ayrıca bunu alınca açığa cıkan 17'' Genesis Monitorumu hediye gelen 22'' nec mönitor yuzunden satışa cıkarmak zorunda kaldım. Hatta nec lcd yanında hedıye olan ve işime yaramayan
    Avermedia TV Box Super W7 Analog tv kartınıda satıyorum. Onun ilanıda diğer donanımlarda ;
    http://resim.donanimhaber.com/m_23990327/tm.htm

21 Hp 1110 gayet güzel durumda(flat modeli) alıcak arkadas varsa bence sonuncuları bitmeden kacırmasın derim. Ben kargo ıle uğraşamıyacağım için
    bu monitörü ankara içi batıkent metro son duraktan teslim olmak şartı ile 100 ytl ye verebilirim.

17'' Genesis de flat gumus siyah fakat tek sorunu kolonya ile temizlenmek gibi bir sebepten ( artık siz cahillikde diyebilirsiniz) ekran korumasında açılmalar var. Ne yazıkki kaldırdıgım için resmini çekemiyorum. Ben belki son zamanlar gozum alıstıgı ıcın fark bıle etmıyordum ama cok da cıddı bır sorun olacagınıda sanmıyorum.Bu monitör içinde 50 ytl istiyorum.
    http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=2437&IID=18822 (kasası renk olarak aynı sadece ondeki tusları değişik)

Bütün ürünler ankara içi batıkent metro son duraktan teslim ve bu kosulda ufak bir indirim sözkonusu. Yine aynı yerden istenılen taktırde gosterilebilirde. Garantileri ne yazıkki yok ve takas olarak ise x1650 , x850xt veya ayarında ekran kartları ve ddr400 1gb ram ile dusunebilirim.
    Sanırım herseyi soyledim ama yine de sorularını cevaplamaktan memnun olurum.

İyi alışverişler ;
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.