Madem o kadar iyi türkçe konuşuyorsun,imzandaki haci'nın ı'la yazıldığınıda bilmem gerekmezmi?
quote:
Orjinalden alıntı: herokaraca
Çekilişle İle BEDAVA ÇAR... yerine "Çekiliş İLE bedava char" olucak. Hem "-le" hem "ile" bağlacı bir arada kullanılmaz.
hacca gitmiş olsaydın orada insanların herkese haci dediğini duymuş olurdun. yani oraya haci yazmadaki amaç biraz arapça havası katmak. o arkadaş bu amaçlamı yazdı bilmiyorum
Yav yüksek leveller napıcak bu çarı .Bırakında biz sevinelim
Kazana DıYaMo Tebrikler iletişime geçsin lütfen Kimsenin hakkı yenmeden yapılmıştırç
inş oda çıkmaz ortayaa
bn msne ekledim cagtay_beyazit_1907@hotmail.com msnden konuşalım yada sen fikir ver üzgünüm bn ortaya çıktım teşekkürler bu arada
az önce cvp yazamıodum konuya kaydederken 1 yer eksik kalmış galibatamamladım ve yazdım mesajı:D
arkadaşlar çarı aldım arkadaş gerçektende güvenilir birisi msn i açar açmaz direk verdi bilgileri teşekkür ediyorum ama daha çara giremedim malum serverlartekrar teşekkür ederim ii forumlar sonuna kadar güvenebilirsiniz arkadaşa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme