Şimdi Ara

21 block kalkan gordunuzmu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfPersia -- 13 Ağustos 2006; 14:51:24 >

• yorumsuz müthiş bi alet
  • Ya bu SoSun drop rate kaç acaba. Bu oyunu babel serveri açıldığından beri oynarım. Eş dost arkadaşlar hepsi oynar. Daha henüz bi som veya sosun düşüremedik. İnsanda kısmet olacak biraz da:) Hakkaten merak ettim oranları bilen varsa yazıversin bi zahmet. Hiçbir sitede bu konuda bilgi bulamadım.
  • Gerçekden çok hoşmuş.Birde söyle 50lili lvlarda olsaydi pahabiçilemezdi heralde^^
  • ben şu ana kadar en yuksek 19 gormuştum vallah 21'i gorunce ağzım açık kaldı bu adama vur vurabilirsen.Bladeci olsa lvl 64 olsa 7*8/2=38 21+38=59 bu adam bladeci olup lvl 60 passivinide açsa blockingi yuzde 60 yani kesinlike 2 tanesinden biri block bazende ust uste block boyle bişey varmı ya
  • bencede güzell aMA SUN YANİ SUN İSTİYORUMM
  • quote:

Orjinalden alıntı: archerxx

ben şu ana kadar en yuksek 19 gormuştum vallah 21'i gorunce ağzım açık kaldı bu adama vur vurabilirsen.Bladeci olsa lvl 64 olsa 7*8/2=38 21+38=59 bu adam bladeci olup lvl 60 passivinide açsa blockingi yuzde 60 yani kesinlike 2 tanesinden biri block bazende ust uste block boyle bişey varmı ya

kardeş burda ki 7*8/2 ne oluyo 7 nerden geliyo 8 nerden geliyo
    bende kalkan kullanıyorumda merak ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BENDE DÜŞÜREMİYOMM Bİ LVL 16 NIN SPEARI DÜŞTÜ ZAMANINDA ONUDA APTAL GİBİ 950K+ELİXİR(WEPON)'A VERDİMM BEN APTALIM APTALLL
  • Yaw bana lvl 19 head protector düştü female için sos ama 1 haftadır satamıyorum.Male için olsa kendim kullanıcam diicem ama o da olmuyo.Acaba downhang da alan olur mu.
  • ewt 19war kullandım en çok 20 biliodum artık çşş diorum.. walla bildiim kadarıyla zaten şöyle bi durum war normal shild BR en az 10 sos 14 moon 16 oluyor sun da genelde 18.. demekki adama yüzek blocklu sun çıkmış ki bu hale gelmiş..
    we arkadaşlar aklımda olan we paylaşmak istediğim bir nokta da şu itemlerde özellikler arası hep bir denge olduğunu biliyoruz.. mesela bu shiled için söylmeiorum ama eğer bi shiledın BR yüxek ise durabilty weya koruması düşük öbürü yüxekse diğer düşük ws ws.. gbi kombinasyınlar olmakta..
    ben zamanında şunu farkettim ki bazı itemlerde hepsi düşük olabilior ama enchantmenta açık oluyor.. yani +11 shiledı görmüştük onun nomral değerleri (BR =11 di yanlışhatrlamıosam) durabilty de çok yüzek diildi ama demekki +11 e kadr açık bir itemmiş.. bende ise bir kolluk wardı +1den fazla olmuyordu +3str +1int weren kolluk sos aynı zmanda ama 10dan fazla elix harcadım +2 olmadı..
    dmek istediğim şu ki, nuker adam düşük crtli silah alsın we durabiltysi de düüşük,kalkan için sadece br ye bakın ws ws.. yani dengeyi istesekte bozamıoruz.. SOSUN lar hariç şekilde görüldüü gbi:^^

• quote:

Orjinalden alıntı: cristoferrobin

quote:

Orjinalden alıntı: archerxx

ben şu ana kadar en yuksek 19 gormuştum vallah 21'i gorunce ağzım açık kaldı bu adama vur vurabilirsen.Bladeci olsa lvl 64 olsa 7*8/2=38 21+38=59 bu adam bladeci olup lvl 60 passivinide açsa blockingi yuzde 60 yani kesinlike 2 tanesinden biri block bazende ust uste block boyle bişey varmı ya

kardeş burda ki 7*8/2 ne oluyo 7 nerden geliyo 8 nerden geliyo
    bende kalkan kullanıyorumda merak ettim

arkadaşım n*n+1/2 yani her lvl yuzde 1 bir defa daha veriyor ya passive skill o yuzden dedim yani matematiksel hesap mesala 8e kadar olan sayıların toplamı 8*9/2=36 yani

• ohanss :) valla 70 olsam takardım :Pp
  • 20br taeguk shield vardı forumda o daha süper bence
    sonuçta taeguk ve 20br load yarkandan düşmüştü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.