Şimdi Ara

21.00 da mola vermeyi unutmayın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vural Aksankur #HocalaraGeldik
    https://twitter.com/nvaksankur/status/1256192622206554112
    :)

• Kessinlikle!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 de destek vermeyenler ile Uhud savaşında tepeyi terk eden okçular arasında hiç bir fark olmayacak

• Ne alaka anasını satayım twittera baksalardı ohoo bence boşa vakit kaybediyorsunuz bizim fikirlerimizi kimse önemsemiyor bence gidin dersinize çalışın açıklama falan beklemeyin

• Ders çalıştığımız mı var 1 aydan beri adam akıllı gireriz sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 1 Mayıs 2020; 15:49:10 >
  • hocam yaklaşık 28bin tweet ile sağlıkçılar atama haberi aldı. ve bu başarı tamamen sağlıkçılara aitti, sosyal medyanın gücünü küçümsemeyin bence. ki bakın 28bin tweet diyorum, dün ykstarihimedokunma etiketine 200bine yakın tweet atıldı. göz ardı edilemez bir rakam bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden olay birden açıklanmak yerine böyle sızdırılmış gibi yapıldı sanıyorsun? İnsanlar alışsın tepki göstermesin diye. Ancak alışmayacağız tepkimizi göstereceğiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocalara geldik ekibi de iyi prim kastı. Dün öğrencilere yardım ederken bir yandan da sayfalarını beğendirmeye çalışıyorlardı :D
  • Yarınlar yokmuşçasına saldıracağız rekor tweet gelmeli 500binleri bulalım

• Vural hoca ve yandaş hocaları ve siz #konularıkaldırmasınavıertele taginde neredeydiniz 3-5 destek çıktı çıkmadı forumdan soruyorum şimdi burada ahkam kesiyorsunuz yok gelmeyen şudur gelen budur herkes kendi işine geleni yapıyor kimse kusura bakmasın s2imden aşşa kasımpaşa
  • Twitter işe yarasaydı bir kere 3 milyon tweet atılmıştı tamam diye biliyonuz değil mi

• Pazernus651 kullanıcısına yanıt
    Hocam her yere aynı şeyi yazıyorsun tamam senden bir yardım beklemiyoruz otur kenara deneme falan çöz,bu süreçte oturdum kenara bekledim dersin haklı çıkarsan da bakın haklıydım dersin biz senin gibi koyun olmaya alışamadık henüz kusura bakma

• Senden daha iyi bir hareket beklerdim hocam üzdün açıkçası

• insSubay İ kullanıcısına yanıt
    Bırak onu aptal ya konu açmış bir de boşuna tweet atmayın diyor biatçı

• Upppppppppppppppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsizkullanici7

Senden daha iyi bir hareket beklerdim hocam üzdün açıkçası
    ben o tagde günlerimi çürüttüm hocam forumdan ve bu primci hocalardan hiçbir desteği göremedik yaşadığım psikolojik baskı aynen şu an sizlerin yaşadığı gibiydi.Hiçbir destek almadan twitterda gündem 2'ye kadar geldik,1 hafta sonra hop konuları kaldırdılar o yüzden twitter'dan değişebileceğine inanmıyorum yine de son söylemim biraz yanlış oldu kusura bakmayın
  • uppppppppppppppppppppppp
  • Arkadaşlarrrr son 29 dk unutmayın nolur
  • Vural Aksankur #HocalaraGeldiktwitter
    Vural Aksankur #HocalaraGeldik
    https://twitter.com/nvaksankur/status/1256274963209822211

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.