Şimdi Ara

20lik gomulu disimi cektirdim ama hala dikis yeri kaniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
7.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cekip dikis attilar 3 gun oldu ama hala sizi olarak akiyor kan agzim hep kan dolu oluyor , agri falan yok ama sislik hissediyorum agri olunca majezik vermisti doktor bide gargara ikisini kullaniyorum ama niye kaniyor bu hala ya kac gundur kan iciyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olur cok normal benim 1 hafta sürmüstü doktor normal demisti sıkıntı yok yani merak etme
  • emmeyi denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helen Mirren

olur cok normal benim 1 hafta sürmüstü doktor normal demisti sıkıntı yok yani merak etme

Hocam 3gungur corba patates puresi falan yedim artik normal yemek yesem nasil olur , 1 hafta sonra dikis alincak ama o zamana kadar kanayacak herhalde hafif bir sislik falanda var ama en buyuk sorun surekli kaniyor hep kan ictigim icin durmuyor hocam kanamasi normalse ama tamam o zaman

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

olur cok normal benim 1 hafta sürmüstü doktor normal demisti sıkıntı yok yani merak etme

Hocam 3gungur corba patates puresi falan yedim artik normal yemek yesem nasil olur , 1 hafta sonra dikis alincak ama o zamana kadar kanayacak herhalde hafif bir sislik falanda var ama en buyuk sorun surekli kaniyor hep kan ictigim icin durmuyor hocam kanamasi normalse ama tamam o zaman

Ben kan konusunda da sormustum icsem bir sey olurmu diye hayır aksine yut demisti doktor ve ye istediğini sıkıntı yapma ben pirinc pilavı bile yemistim

• benim 20liği kapalı bir bayan çekmişti adını unuttum şimdi görsen diş hekimi demezsin de türbanla manyak psikopat bir katil olduğunu gizlemeye çalışan aşağılığın teki dersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Disim nasil? (diş filmi ss li)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ben kan konusunda da sormustum icsem bir sey olurmu diye hayır aksine yut demisti doktor ve ye istediğini sıkıntı yapma ben pirinc pilavı bile yemistim

Tesekkurler hocam kanasin dursun o zaman ya nasil olsa 4gune dikisler alincak o zaman durur herhalde

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tesekkurler hocam kanasin dursun o zaman ya nasil olsa 4gune dikisler alincak o zaman durur herhalde

Aynen oyle zaten o rutin bir sey olacaklar kanar dis hassas bir yapıdır

• diş hekimiyim sanırsam alt 20 yaş dişindi genellikle alt dişler gömülü kalır, kan ,şişlik ve ağrı olması çok normal genellikle 1 hafta kadar şişlik daha sonrasında da yara iyileşmesi beklenir 1 haftadan uzun sürerse kanama tekrar doktoruna görün ;) geçmiş olsun
  • Benimde 3 gün sonra alt gömülü dişim çekilecek. Acı çektiniz mi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebsan

diş hekimiyim sanırsam alt 20 yaş dişindi genellikle alt dişler gömülü kalır, kan ,şişlik ve ağrı olması çok normal genellikle 1 hafta kadar şişlik daha sonrasında da yara iyileşmesi beklenir 1 haftadan uzun sürerse kanama tekrar doktoruna görün ;) geçmiş olsun

Evet hocam alt 20ligi cektirdim , cuma gunu cektirdim diktiler ama hala dedigim gibi kaniyor agzim hep kan ve sislik var biraz cekilen yerde , 4gun daha bekleyim hocam o zaman normalse tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Ixa Hun

Benimde 3 gün sonra alt gömülü dişim çekilecek. Acı çektiniz mi hocam

Cekerken uyusturmalarina ragmen aci hissettim hocam , ama esas sikinti ondan sonra basladi 3gundur corba iciyorum artik kati biseyler yicem , surekli kaniyor agzim hep kan en kotu yanlari bu agrida olmustu ilk gun

• günde 3 4 tane geliyor bana artık alıştık gömülü dişler çekirdek gibi geliyor bize ama tabi hastaya sıkıntı olur mutlaka 1 hafta en az o kadar da basit bir işlem değil kemik traşlamamız gerekebiliyor çoğu zaman ki bu da ödem olması şişlik olması demektir normal diş çekimi 3 güne kalmaz bile ama gömülü alt 20 yaşlar genellikle 1 hafta kadar ağrır farklı pozisyonları var dişin hangi pozisyonda gömülü kalmışsa ona göre de yapılacak işlem değişir bazı pozisyonlarda çenede trismus a yol açabiliyor hatta ağzı açan kasları etkileyip aşırı şişlikle geliyor hasta tekrar ama çorba içiyorum dediğine göre sıkıntı yok :)
  • quote:

günde 3 4 tane geliyor bana artık alıştık gömülü dişler çekirdek gibi geliyor bize ama tabi hastaya sıkıntı olur mutlaka 1 hafta en az o kadar da basit bir işlem değil kemik traşlamamız gerekebiliyor çoğu zaman ki bu da ödem olması şişlik olması demektir normal diş çekimi 3 güne kalmaz bile ama gömülü alt 20 yaşlar genellikle 1 hafta kadar ağrır farklı pozisyonları var dişin hangi pozisyonda gömülü kalmışsa ona göre de yapılacak işlem değişir bazı pozisyonlarda çenede trismus a yol açabiliyor hatta ağzı açan kasları etkileyip aşırı şişlikle geliyor hasta tekrar ama çorba içiyorum dediğine göre sıkıntı yok :)

Hocam valla gozum korktu ya bu ameliyattan , diger 20likleri cektirmesem ne olur acaba artik bi et yemek istiyorum hocam sikinti olmaz sanirim

• quote:

diş hekimiyim sanırsam alt 20 yaş dişindi genellikle alt dişler gömülü kalır, kan ,şişlik ve ağrı olması çok normal genellikle 1 hafta kadar şişlik daha sonrasında da yara iyileşmesi beklenir 1 haftadan uzun sürerse kanama tekrar doktoruna görün ;) geçmiş olsun

merhaba diş hekimi bu konuyu googledan arattım bulamadım
    yarı uyanıkken uykuya dalmadan önce ya da uykudan sonra çenem aniden genişçe açılıyor ve istemsizce ÇAATT diye bir sesle alt üst dişlerim birbirine şiddetlice çarpıyordu bir defa da ön dişlerle altı çatırdadı sandı ki kırıldı parçalandı bu kendiliğinden istemeden nasıl ve neden oluyor çok merak ediyorum
  • ağrın yoksa şiddetli baharatsız bir şekilde ye sıkıntı olmaz ;)
  • quote:

hocam bazı diş hekimleri hastaları bağırtıyorlar kapı gıcırtısına benzeyen çığlıklar attırıp işkence ediyorlar neden peki her çekilen dişin yerine dikiş atılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omgomg

quote:

yarı uyanıkken uykuya dalmadan önce ya da uykudan sonra çenem aniden genişçe açılıyor ve istemsizce ÇAATT diye bir sesle alt üst dişlerim birbirine şiddetlice çarpıyordu bir defa da ön dişlerle altı çatırdadı sandı ki kırıldı parçalandı bu kendiliğinden istemeden nasıl ve neden oluyor çok merak ediyorum

sinirsel bir problem olabilir yani önce bir psikiyatr e git istersen altından senin hiç bilmediğin bir neden çıkabiliyor , 2. olarak eğer dişlerin bundan zarar görecek kadar sert oluyorsa bu söylediğin şey özelde kendine bir eklem plağı yada stablizasyon plağı yaptır gece yatmadan önce takarsın dişlerini de korumuş olursun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omgomg

quote:

sinirsel bir problem olabilir yani önce bir psikiyatr e git istersen altından senin hiç bilmediğin bir neden çıkabiliyor , 2. olarak eğer dişlerin bundan zarar görecek kadar sert oluyorsa bu söylediğin şey özelde kendine bir eklem plağı yada stablizasyon plağı yaptır gece yatmadan önce takarsın dişlerini de korumuş olursun

ok size rastladığım iyi oldu hocam teşekkürler

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.