Şimdi Ara

206 hdi aldım arkadaşlar! ve kaza resimleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
9.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı sana ve hepimize nasip etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Kardeş hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı sana ve hepimize nasip etsin

sağol kardeş
  • pejo yu hiç sevmem ama madem aldın bir hayırlı olsun ve iyi dileklerimizi iletelim..

kazasız belasız kullanman dileğiyle
  • Kazasız belasız kullanman dileğiyle...
    İnşallah memnun kalırsın...
  • Hayırlı olsun inşallah kazasız belasız günlerde kullanırsın..
  • hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleny -- 30 Kasım 2005, 23:25:24 >
  • sağolun arkadaşlar hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim.
  • arkadaşlar biraz önce bi arkadaşım farketti 206 larda arka koltuk başlıkları orjinalinde mi yok yoksa sadece benimkinde mi yok?
  • hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız güle güle kullan kardeşim
  • kazasın belasız kullan hayırlı olsun
  • 206 larda arka koltuk başları 206 x-design modelinde yok.....feline alsaydın onda vardı.....ama onun da dizel i 28.900 falan...
  • yaf bu koltuk başlar opsiyonelmi????
  • ya ciddi anlamda kafama takıldı bu kotuk başları gerçekten bi fiyat araştırması yapayım öle aşırı pahalı bişey değilse alacam...
  • hayırlı olsun.

dizel almakla iyi bir tercih yapmışsın.
  • öncelikle hayırlı olsun 1 ağustos2005 te 206 x design aldım ve bu tarihe kadar değişik problemler ve seslerden ötürü tam 15 kez serrvise gittim hala çözülmeyen bi sürü ses var inşallah senin başına gelmez...
  • ilk mesaj ve gooolll ....

quote:

Orjinalden alıntı: oedipusss

öncelikle hayırlı olsun 1 ağustos2005 te 206 x design aldım ve bu tarihe kadar değişik problemler ve seslerden ötürü tam 15 kez serrvise gittim hala çözülmeyen bi sürü ses var inşallah senin başına gelmez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muallim35

[size=4]hayırlı olsun kardeşim.

Allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin.

bende bu aralar bu segmentte dizel araçlarla ilgileniyorum.

aslında 206 hdı sıfırını alacak kadar paramız var; ancak 207 çıkacak olması bende soru işareti uyandırıyor.

polo biraz pahalı,
    c3' ün (sanırım o da makyajlanmış) tipi hoşuma gitmiyor,
    fiesta sınıfının en fazla yakan dizeli,
    getze şüpheyle yaklaşıyorum,
    Fabia ya niyetlenmiştik; kaporamızı hazırladık ardından İzmirde araç bitti.

neyse hayırlısı izlenimlerini merakla bekliyoruz.

fiesta sınıfının en fazla yakan dizeli derken 206 da da fiestadaki motorun aynısı var...

• quote:

Orjinalden alıntı: seyitdevam

slm arkadaşlar polo tdi mi fiestamı 206 mı derken 206 aldım en kısa zamanda resimlerini yerleştirecem.darısı araba almak isteyipte kararsız kalanların başına..................

hayırlı olsunn artık bizide gezdirirsin bi ara :D darısı benim başımaa
  • olm
    sene 2000, yaş 20 , ünv. 2 deyim,

206 alacaktım

eylül den aralık a gün verdiler, o zamanlar deli gibi kredi alıyodu millet sıra çoktu, sonra vw den tanıdık çıkmıştıda beklemeden makyajlı 2001 sörf mavisi polomu almıştım, ama 206 dedimi içim cız yapar çünkü hayalim de hep o wardı , şu an sorento ya biniyorum ama 206 hala sahibi olmak istediğim bi araç,,,, hayırlı olsun kardeş
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.