Şimdi Ara

206+ - G Punto - Palio Acil Cevaplarınızı Bekliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki hocam triger falan agır bakımı ne kadar tutar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 bin 2006 puntoyu verilmez dostum 3 gün önce 2007 sini 19000 e sattım o arabanın ederi o para değil kesinlikle parana yazık malzeme kalitesi düşük bir arabadır evet yakmaz ama basmıyacaksın gaza sevgiyle yaklaşmadığın anda hiç çekinmez en az 50 krş yakar düzgün kullanımda 32 33 krş yakarsın. Allah razı olsun çok kahrımızı çekti ama bir daha punto mu hemde 1.4 77hp lik asla yok illede alacam diyorsan durumuna göre 18-20 bin arası idealdir punto için diğer araçları bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig

quote:

Orijinalden alıntı: liver1892

Hepsi büyük hata olur.
    Bende 2012 model 206+ dizel, bakımlı, 37000 kmde, sadece ön tamponu yetkili serviste degişmiş araç var.
    26500 istiyorum burdan kıyaslayabilirsin.

Bugun palio hariç denedim.Araba almaktan da aramaktan da tiksindim yav...
    206+ performansı berbat puntonun ondan daha berbat .Palio da onla aynıdır.
    Neyse beklemeye devam edecem artık .Sanırım ibiza style almak için beklemeye devam edecem

Hocam bunlar 70 bg lik arabalar hepsinde aşağı yukarı aynı performans vardır.
    Bir tek accent farklıdır onun da kaportası diğerlerine göre kolay dağılır. Palio ise hiç bir zaman bunlarla bir tutulmaz bu arada.

Bana az masraf acsın diyorsan yüksek model düşük km bir arac bakman mantıklı olur. Pug 206+ bu açıdan iyidir.

Dizel şart değil tüplü de kullanırım diyorsan C segment 2005 modelden itibaren araçlara bakmalısın 25000 bütçen varsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.