Şimdi Ara

2025 Yılında Yurt Dışından Xbox X Digital Edition Alınır Mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bir süredir (10 yıl) kullandığım PS4 cihazımı sattım ve yurt dışından dönüşte Xbox Series X 1TB Digital Edition almaya karar verdim.

PC’mde ihtiyaç duyduğumda bazı oyunları bir şekilde oynayabiliyorum ve masa başı pek oturamadığımdan ekran kartı vs güncellemek istemiyorum o yüzden önermezseniz sevinirim.

Sadece yurt dışından garanti vb durumlarında sıkıntı yaşanıyor mu? Yeni konsollar duyurulmamışken ve aslımda gerçekten istediğim güçlü el konsolları henüz piyasaya çıkmadığından mecburen bu hakkımı Xbox’tan yana kullanmak istiyorum. Mantıklı bir karar mı yorumlarınızı merak ediyorum. Başka alternatifler neler olabilir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• sıkıntı olmaz da dijital konsol almak mantıklı değil disk sürücüsü olanlardan almak daha mantıklı

• Alınır tabii ki. Bugün her oyun dijital olarak satılıyor, çok rahat kullanabilirsiniz. Her cihazın bozulma ihtimali var ancak bu cihazlara kolay kolay bir şey olmuyor, alın gitsin. Kardeşime yırt dışı Series X aldık, gayet memnun.

Tavsiyem, alabilirseniz Galaxy Black 2 tb'lik sürümünü alın. Ben bulursam ben de bunu alacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar hiç kullanmadım disk eski konsolumda da, yenisinde de kullanacağımı düşünmüyorum her şeyi dijital olarak alıyorum o yüzden tercih etmeyi düşünüyorum.

• Leon FR kullanıcısına yanıt
    O sürüm de diskli versiyon sanırım, ben SSD’li sürüm olduğu için Digital 1TB SSD olarak almayı düşünmüştüm disksiz de işimi görür sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.