Çok yıldızlı otele gidip bu şekilde hizmet verilmesi çok enteresan gerçekten Ya biz abartıyoruz Yada durum çok vahim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) (953. sayfa)

-
-
Ocakta dediğiniz gibi oldu
voyage sorgun kışın açmayınca daha pahalı olan voyage beleğe kolayca geçişimizi sağladılar
Uygun fiyata voyage deneyimimizi yaşamış olduk.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eylül 15-20 si arasi antalyada 2 yetişkin 4 yaş cocuga uygun, yemesi içmesi havuzu kaliteli olan neresi olur arkadaslar. Geçen sene forum tavsiyesi ile Ali bey e girmiştik mennunduk, bu senede rubi platinum geliyor ancak bütçem 70k civarında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim çektiklerim😬 geçen sene temmuzda çok mutluydum. Bu sene almadığıma pişmandım ama iyiki almamışım dedim
Hocam lınk lutfen..
Biz de 23/27 Nisan tarihleri arası Voyage Sorgunda konakladık. Bu 3. Gelişimizdi. Tespitlerimiz benzer. Hiç değişmemiş diyeceğim ama diyemiyorum, her gittiğimizde daha da güzel oluyor. Bu arada asistanlar çok sayıda herkesin farklı olabilir bizimki Yaşar Aleyna Çağla Sıktı idi mesela. Tavsiyemizle 2 aile ile birlikte gittik onlar da çok keyifli bir tatil geçirip çok beğenip mutlu oldular. Biz bungalow aile odasında kaldık TV ve kanallar dışında yenilenme ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Geçen senelerde de bungalow da kalmıştık orası da gayet yeniydi bence. Biz de tepsi Türk ve buzuki Rum tavernası kullandık aynı şekilde voyage members üyesi olduğumuz için %15 indirim oldu. Buziki eğlenceleri harikaydı en son garsonlar bile oynuyordu nerdeyse 😀. Voyage sorguna 2. Evimiz diyoruz biz. 2/5 nisanda voyage Belek’te kalmıştık oradayken sorgunu aradık hep pek beğenmedik beleği. Beleğe yakın zamanda gidip karşılaştırma yapabilecek var mı acaba sezon olmadığı içindir umarım çünkü 10/15 Haziran için yine voyage beleğe rezervasyonumuz var umarım bu defa voyage sorgundaki gibi mutlu ayrılırız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şuan norm doora dayım, şezlonglarda herhangi bir numara yok, bir garson bulup söylerseniz içeceğinizi getirebilir unutmazsa ama personel sayısı az , misafirlerin %99 u içeceğini kalkıp bardan kendi alıyor, ve tek barmen çalışıyor sıra oluyor şuan, otel anladığım kadarıyla şuan bir açılış yapalım ucuz fiyattan bütçe bu yeme içme de ona göre şeklinde açılış yaptı , muhakkak sezonda daha iyi olacaktır diye düşünüyorum, hafta içi müsait olunca detaylı yazacağım
Aynen hocam 2024 konusundan alıntılamıştım.Ben tekrar aldım ama Eylül'e kadar yorumlara göre bir karar vereceğim tekrar.Bu şekilde devam etmez diye umut ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
XO cape arnna Fethiye ilgimi çekti çok üst segment gibi. 140 çıkıyor size bu fiyatlara çıkarım derseniz bir inceleyin bence Ersin Tekinin videosu var.
Teşekkürler hocam detaylı açıklamalarınızı da bekliyoruz,iyi tatiller.
Hocam 3 sene önce Voyage Bodrum rezervasyonu yapmıstık, tesis daha sonra kapandığı için bizi arayarak hangi tesisten faydalanmak istersiniz diye sordular, biz Torba'da karar kıldık tekrardan.
Yani hiçbir şekilde maduriyet yaratmıyorlar hatta ücretsiz şekilde tesisler arası upgrade yapıyorlar.
Rubiden şaşmayın derim 20-25 eylulde fıyatı ıyıdı , son donemde en mantıklı kalan secenek rubı var. 15-20 eylul 64den sattı bır ara su an kı fıyatı da uzmez.
-
Merhaba. 14:00’ten önce mi giriş yaptınız, oda hazır mıydı?
Norm doora öğle yemeğini kaldırmış ,
misafirlerinin sağlığını düşünen kral otel beeee
-
Merheba telegram link lütfen atarmısınız
11 gibi otele giriş yaptık ve oda hazırdı. Direkt verdiler.
-
A la carte rezervasyonu talep ettiniz mi bir de hocam
Belki pişirmek değilde civciv çıksın istemişlerdir 😬
Hocam tavsiyenize uyarak 16-21 Eylül arası kara manxarali odayı %25 ön ödeme ile 65 bine geldi. O tarihlerde en mantıklı gibi duruyor, başka birşey denk gelirse iptal ederim mantığında aldım. Teşekkür ederim tekrardan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X