Setur' dan; 31 Ağustos - 4 Eylül Paloma Sencia 59,500TL World kart ile vadesiz 9 taksit Axess ile vadesiz 6 taksit ziraat bankkart ile vadesiz 4 taksit bonus kart ile vadesiz 3 taksit |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) (1163. sayfa)

-
-
Kaç zamandır araştırma yapıyorum ama bir türlü aradığımız oteli bulamadım. Sizlerden yardım istiyorum. 2 yetişkin sadece, bütçe 60K TL civarinda ama duruma göre 100K TL ye kadar çıkabilirim( karta vade farksız 9 taksit olursa). Yıllardır Antalya bölgesi otellerine (Kemer, belek vs) gittiğim için bu sene Bodrum yada Fethiye bölgesine UHD kategorisinde denizi güzel, yeme içme güzel, alkol kalitesi kullanmadığımız için sorun olmayan bir otel arıyoruz. Şimdiden teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizim de barut goia tatilimiz sona erdi. Dün akşam yemeğinden sonra otelden çıkış yaptık. Yorumlarınızın tamamına katılıyor altına imza atıyorum hocam.🙂 Artılarıyla eksileriyle çok objektif ve doğru değerlendirmeler.
Biz de 5 gece 3 yetişkin 1 çocuk 65 bin tl ye almıştık. (Kasım ayında otelden) Ödediğimiz paranın hakkını aldığımızı düşünüyorum. Fiyatına göre tekrar gitmek isteyebileceğim bir otel deneyimi oldu.
Henüz tatil yapmamış herkese de iyi tatiller dilerim.
-
Titanic Belek tatilimiz sona erdi. Forumda çokça gidip değerlendirme yazıldığı için uzun bir değerlendirme yapmayacağım. Otel görsel açıdan çok güzel. Kafamı nereye çevirsem özenilmiş bir mimari gördüm ve yürürken mesafeler fazla bile olsa görsellik bunu güzelleştirdi. Sabah kahvaltısında eksik diyebileceğim tek şey pastırma olabilir onun dışında çok güzel bir kahvaltısı büfesine sahip. Poğaça simit pişi gibi hamur işleri baya lezzetli. Türk mutfağı konseptli akşam büfesi çok iyiydi onun dışında akşamları vasat bulduk. Öğlen için snackler çok iyi. Et döneri ve pideleri ayrıca belirtmeye değecek kadar güzeldi. Asitli içecek içemiyorum. Özel isteklerim konusunda irish pub hariç diğer bardaki arkadaşlar yardımcı olmadılar menü dışına çıkmıyoruz dediler. Pastanedeki çikolata ve tatlıları beğendim. Waffleda meyve seçenekleri yeterliydi çoğu otelde göstermelik olur burda gerçek bir waffle yiyebildik. Qr uygulaması çok başarılı büyük bir rahatlıkmış. Ana havuzda boş şezlong bulmak zor oluyordu bizde ortama uyup sağladık mecburen. Havlu kart uygulaması sadece lafta var. Bir çok havlu desk mevcut istediğiniz sayıda kartsız havlu alabiliyorsunuz. Plaj kısmı çok güzel beach club havası var aynı görsellik orada da devam etmiş. Fiyat performans olarak çok iyiydi. Aynı koşulları yakalarsak seneye kesinlikle tekrar gideriz. Ayrıca sormak istediğiniz bir şey olursa da cevaplarım. Herkese keyifli tatiller dilerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tatilinizin iyi geçmesine sevindim.
Umarım daha güzel tatillerimiz olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba
Tarih aralığınız ve gece sayınızı yazarsanız öneri gelecektir.
Merhabalar
28 Temmuz 10 Ağustos tarihleri arasında 4 ve ya 5 gecelik bir tatil planlıyoruz. Bütçemiz 50-70 bin tl arasında. Denizi güzel yeme içme ve alkol konusunda tatmin edici olması yeterli. Bu konusa pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben de otele girmeden 1 gece önce gıtmeyı dusunuyorum ancak bu csuites 4500 tl dıyor 2 yetıskın 1 6 yasında cocuk ıcın sız erken falan mı almıstınız
Gıdecegım otel de lara da
Öncelikle iyi tatiller dilerim.
Zaatar restoranda ki snack serviste mutlaka lahmacun denemenizi tavsiye ederim.
-
Hocam 9 taksit konusundan kaynaklı kullandığınız kredi kartınıza göre operatör ayrımı yapmanız iyi olacaktır sizin için.
Her operatörün anlaşmalı olduğu banka farklı olduğu için bu koşulu göze alıp incelemekte fayda var.
Örneğin ;
Setur - World Kart
Etstur- Maximum kart
Jolly - Bonus Kart
Kartlara göre kampanyalar ve koşullar değişkenlik gösteriyor.
Setur tüm otellerde world kart ile vade farksız 9 taksit uyguluyor.
Etstur seçili otellerde maximum kart ile vade farksız 9 taksit uyguluyor.
Jolly seçili otellerde bonus kart ile vade farksız 9 taksit uyguluyor.
-
Çocuk var mı?
1 çocuk Var olduğunu düşünerek
(28 temmuz 1 ağustos)4 gece
1-mirage park resort
2- Ali Bey Club
3- Selectum family resort belek (5 geceye de bütçeniz yetiyor)
Bu otelleri inceleyebilirsiniz.
Çocuk yok hayır teşekkür ederim inceleyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu Türkiye ye has bir durum değil ki.Elbette ülkemiz şartları daha ağırdı ama 50 yıl öncesine nereye gidersen git bu denli bolluk bulamazdınız.Kapatalizm ve yeni dünya düzeni ile her şey bollaştı ve bununda ülkemize yansımaları oldu.
Katılmıyorum. O zamanlar almanya’da yaşam uzay kadar uzaktı bize. Aramızda hala çok fark var ama o zamanlar yani senede bir gelen bir nutella bile büyük mutluluktu bize.
Ben Almanya ile Türkiye kıyası mı yaptım.Eskiye göre her ülke vatandaşı aynı şeyi söyler.Bir Alman veya İngiliz “50 yıl önce ne bolluk vardı,şu an hiçbir şey yok” diye bir cümle kuramayacağı gibi Zanzibarlı da aynı şeyi söyler.
Eğer ne yazdığımı tam idrak ederseniz o zaman yazdığıma da katılırsınız .
Kasım ayinda almıştım ben 4500 cok yüksek verilmez ama cok begendim ben orayi seneyede büyük ihtimal rezervasyona göre erkenden alırım.
Ağustos 4 ile 8 arası 4 gece 5 gün. Pazartesi cuma olarak düşünüyorum. Ama 2 Ağustos dan itibaren başlangıç günü 7 Ağustos a kadar esnek diyebilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X