Şimdi Ara

2025'in en çok satan akıllı telefonu belli oldu: İşte ilk 10 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Gerçekçi ve dürüst!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ya gayet normal bir sey yapiyorsun mesela, normal durumdasin, normal bir sey, cok siradan, hirtin biri cikiyor, siradan seyi anormal gibi gostermeye calisiyor.. iste s25 alinir mi? o ev alinir mi? orada oturulur mu? bu araba yerine o arabayi alsaydin, o mont yerine sunu alsaydin, kahverengi ayakkabi giymissin hihohoho

yani kahverengi ayakkabi ne alaka? bunu bile duydum hirtlardan..

hirtlari sallamamayi ogrenemedigjn surece hayatin mahvolur insanlar ne yazik ki boyle cunku, tek yol sallamamak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Şubat 2026; 4:47:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Nick ve yorum uyumlu olmuş. Güzel sallamışssın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Samsungun s23 serisinden itibaren mükemmel telefonlar geliştirdiği çok açık ama bazı temel alışkanlıklar ne yazık ki değişmiyor. Apple ürünlerini halen çok iyi pazarlıyor. Gerçekten mükemmel reklamları mevcut. Samsung ne yazık ki reklam pazarında hiç bir zaman iddialı bir duruş sergileyemedi. Üstün olanın samsung olduğunu tüm teknoloji tutkunları biliyor olsa dahi ne yazık ki günün sonunda appleı bu liderlikten indirecek güçte tanıtım ve pazarlama yapamadı. Sonuçların böyle gelmesi çok normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxixiaomi -- 2 Şubat 2026; 17:17:29 >
  • Tam 18 yıldır iphone kullanıyorum.Androidin daha iyi olduğu bir sürü konu var ama ben apple kullanmayı seviyorum.Buradaki insanların anlamadığı şey dışarıdaki insanlar için yok 60 hz yok cücük kadar ram hiç önemli değil telefon işini görüyor mu görüyor olay bitti.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.