|
-
Karar verebildiniz mi hocam? Ben de iki makine arasında kaldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniskası -- 28 Haziran 2026; 6:42:43 >_____________________________ -
evet hocam size zahmet olmazsa yanıtlarsanız çok seviniriz.hem ebat olarak hem mantıklı seçim olarak hngisi daha mantıklı olur🙏@Arda92_
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Merhaba mail problemi nedeniyle uzun süredir buraya giremedim. Bu seçeneklerden hiçbiri iyi değil çünkü Bosch grubunun 11kg adı altında sattığı makineler gerçek 11kg değil. 8-9 ve 10kg modellerde kullandığı tamburu kullanıyor. Yani para tuzağı. Arçelikte kronik problem var onu saymıyorum bile. Alacaksanız bosch'tan WGK242Z0TR alabilirsiniz. Yada WGK244Z0TR
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam merhaba, peki sizce iki makina için toplam 55-70k arası bütçe için hangi 9kg çamaşır makinesi + 9kg kurutma makinesi ikilisini önerirsiniz, üstüste koyulacak makineler. Teşekkür ederim şimdiden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levolkie -- 12 Temmuz 2026; 3:5:14 >_____________________________ -
Altusun çamaşır makinesi nasıl? Yazlık için alınır mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: John Denver
Altusun çamaşır makinesi nasıl? Yazlık için alınır mıYeni serileri yazlık için bile alınmaz. Önceki serisini gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
bosch çamaşır makinesinde gizli ayarlara girdiğimde, program düğmesinde "tambur temizleme hatırlatması" ayarından sonra bir tık daha sağa çevirdiğimde şöyle bir ayar daha var; "PC" yazıyor sonra "9" yazıyor. bu ne ayarı biliyor musunuz?
_____________________________ -
30-35k arası tavsiye ettiğiniz makineleri yazar mısınız minimum 10kg olursa sevinirim
Leisure PCL 910 MG 10 kg Bu arkadaş ta Beko grubuna mı ait
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt